Ναρκωτικα-καρβουνακι που χρησιμοποιουμε για μα λιβανισουμε

Καλημερα σας. Ειδα στον υπνο μου οτι καποιος μου εδωσε ναρκωτικα αλλα ηταν στο κοκκινο μασουρακι και το σχημα που εχουν τα καρβουνακια που λιβανιζουμε. Δεν τον γνωριζα και απορησα γιατι μου τα εδωσε.(εγω δεν εχω δοκιμασει ποτε ναρκωτικα,ουτε ξερω πως ειναι για την ακριβεια). Καθως τα εβαλα στο αμαξι με σταματησε η αστυνομια για ελεχγο και τοτε καταλαβα τον λογο που μου τα εδωσαν(για να μην τα βρουν στο αμαξι τους).ευτυχως ουτε σε εμενα τα βρηκαν μιας και τελικα τα εβαλα στο παπουτσι μου(μπαλαρινες φοραγα) και δεν θα κοιταζαν εκει.(υπεθεσα στον υπνο μου.) Ηταν και ο αντρας μου στο ονειρο γιατι κατι κοιταζε στη μηχανη του αυτοκινητου με τον αστυνομικο.
Αμαλια μεγαγιαννη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το λευκό θεωρείται το χρώμα της αγνότητας και της καλοσύνης. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λευκό χρώμα.

Αν ονειρευτείτε ότι πραγματοποιείτε κάποιο ταξίδι, είναι προμήνυμα ότι θα λάβετε κληρονομιά από κει που δεν το περιμένατε.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα μεγάλο στόμα με κόκκινα χείλη σημαίνει επιτυχίες.

Αντίθετα, το μικρό στόμα συμβολίζει την υποκρισία.

Αν δεις όνειρο με κάποιον να σου δείχνει το στόμα του ή τα δόντια του να περιμένεις προβλήματα υγείας. Ειδικά αν το στόμα του είναι σε κακή κατάσταση.

Πολλές οι ερμηνείες του ονειροκρίτη για τη νύφη στα όνειρα. Ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακόμα κι αν εσείς που είδατε το όνειρο με μια νύφη είστε άντρας ή γυναίκα. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρα με νύφες.

Τα δελφίνια είναι ένα από τα ζώα που συμβολίζουν τη φιλία και τη ζεστασιά, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι γίνονται εύκολα φίλοι του ανθρώπου. Κάπως έτσι, εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με δελφίνια, που θεωρούνται πολύ καλοί οιωνοί.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι δολοφόνος, να αναμένεις οικογενειακούς καβγάδες.

Αν μιλάς με δολοφόνο, πρόσεξε γιατί είναι πιθανόν να εκτεθείς για μοιχεία.

Αν ονειρευτείς δολοφονία  θα έχεις μεγάλες ερωτικές επιτυχίες.