Μου είπε ότι θα ήμαστε Μαζι

Είδα στον ύπνο μου ότι ενώ κοιμόμουν , ήρθε αυτος που μου αρέσει εδώ και πολύ καιρό και ήμασταν μαζί αλλά χωρίσαμε για δικούς του λόγους και μου μου είπε ότι μόλις ξεμπλέξει από όλα αυτά θα ήμαστε μαζί.
Νεφέλη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το χαμόγελο δείχνει τη χαρά και τα θετικά συναισθήματα, και είναι αναγκαίο στη ζωή για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Πώς όμως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το χαμόγελο στα όνειρα; Δείτε τις ερμηνείες.

Ο γκρεμός στην πραγματική ζωή είναι κίνδυνος και απειλή για τον άνθρωπο που δε θα προσέξει. Διάβασε πως ερμηνεύεται και τι συμβολισμούς έχει ο γκρεμός στα όνειρα μας.

Το να ονειρεύεστε ότι είστε εντελώς ή εν μέρει γυμνός μπορεί να είναι ανησυχητικό, αλλά είναι πολύ συνηθισμένο.

Τα δελφίνια είναι ένα από τα ζώα που συμβολίζουν τη φιλία και τη ζεστασιά, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι γίνονται εύκολα φίλοι του ανθρώπου. Κάπως έτσι, εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με δελφίνια, που θεωρούνται πολύ καλοί οιωνοί.

Τα χειροκροτήματα στα όνειρα έχουν πολλές διαφορετικές ερμηνείες και η ακριβής ερμηνεία εξαρτάται από τις λεπτομέρειες του ονείρου. Δείτε τις επικρατέστερες ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για τα όνειρα με χειροκρότημα.

Οι ταβέρνες είναι μέρη όπου τρώμε, πίνουμε και διασκεδάζουμε, αλλά ο ονειροκρίτης ερμηνεύει διαφορετικά τέτοιου είδους όνειρα.

Ετσι, αν δεις όνειρο ότι  κάθεσαι σε ταβέρνα να περιμένεις ζηλοτυπίες και φιλονικίες στη σχέση ή στο γάμο σου.