οδηγηση στο αντιθετο ρευμα

Καλησπερα σας θα ηθελα την βοηθεια σας σ αυτο το ονειρο. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Ειδα οτι οδηγουσα το αυτοκινητο μου σε πολυσύχναστο δρόμο όπου με προσπερνούσαν φορτηγα μικρα και μεγαλα με πολυ μεγαλη ταχύτητα. Ενοιωθα οτι κινδύνευα και προσπαθουσα να οδηγώ σταθερά για να μην πεσουν πανω μου αυτα τα φορτηγά. Ομως συνειδητοποίησα στο ονειρο ότι οδηγουσα προς το αντιθετο ρεύμα, χωρις ομως να βλεπω ότι ειμαι αντιθετα κι εκει εμφανίστηκε ο ξαδερφός μου που εν ζωή ειναι καρκινοπαθής ο οποίος κανει μεγαλο αγωνα, και πρώην αστυνομικός και με μου κανε σήμα να σταματήσω. Πατησα το φρένο αμεσως και σταματησα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που συνδυάζει την ηρεμία και την υπομονή. Μάλιστα, όταν η ψαριά είναι καλή για τον ψαρά, είναι επιτυχία και φέρνει σίγουρα ευμάρεια μια και τα ψάρια που έπιασε μπορεί να τα φάει ή να τα πουλήσει για να βγάλει λεφτά.

Η τράπουλα είναι ένα φαινομενικά αθώο παιχνίδι, που όμως πολύ συχνά έχει καταστρέψει ανθρώπους λόγω του τζόγου. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τράπουλα και χαρτοπαιξία;

Τα καβούρια είναι πολύ νόστιμα όστρακα. Πως ερμηνεύεται όμως η παρουσία τους στα όνειρά μας; Διαβάστε την ερμηνεία του ονειροκρίτη...

Γενικά η λάσπη στα όνειρα είναι κακός οιωνός. Όπως και στην πραγματική ζωή μας φέρνει προβλήματα, έτσι και στο όνειρο η λάσπη είναι σύμβολο για στενοχώριες, δύσκολες μέρες και αναποδιές.

Ένα όνειρο με ποντίκι μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το πώς εμφανίζεται το ποντίκι στο όνειρο και την αίσθηση που μας αφήνει. Γενικά, τα ποντίκια συμβολίζουν την απειλή, τον φόβο, την ανησυχία και την ανασφάλεια.

Τα όνειρα με λεωφορεία και γενικά μέσα μεταφοράς συνήθως ερμηνεύονται ως προάγγελοι για γεγονότα και αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή μας. Ανάλογα με το ακριβώς συμβαίνει στο όνειρο, υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για την αντίδρασή μας σε αυτά τα γεγονότα.