οδηγηση στο αντιθετο ρευμα

Καλησπερα σας θα ηθελα την βοηθεια σας σ αυτο το ονειρο. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Ειδα οτι οδηγουσα το αυτοκινητο μου σε πολυσύχναστο δρόμο όπου με προσπερνούσαν φορτηγα μικρα και μεγαλα με πολυ μεγαλη ταχύτητα. Ενοιωθα οτι κινδύνευα και προσπαθουσα να οδηγώ σταθερά για να μην πεσουν πανω μου αυτα τα φορτηγά. Ομως συνειδητοποίησα στο ονειρο ότι οδηγουσα προς το αντιθετο ρεύμα, χωρις ομως να βλεπω ότι ειμαι αντιθετα κι εκει εμφανίστηκε ο ξαδερφός μου που εν ζωή ειναι καρκινοπαθής ο οποίος κανει μεγαλο αγωνα, και πρώην αστυνομικός και με μου κανε σήμα να σταματήσω. Πατησα το φρένο αμεσως και σταματησα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το όνειρο με γυναίκες έχει διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με το ποιος το βλέπει και τι στυλ γυναίκας ονειρεύεται. Στη γενική περίπτωση πάντως η γυναίκα συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα και το σεξ αλλά και την ραδιουργία και τα υποχθόνια σχέδια.

Τα όπλα είναι μια από τις αμφιλεγόμενες εφευρέσεις του ανθρώπου. Το όπλο από μόνο του συμβολίζει την εξουσία, την υποταγή και τη δύναμη μια και ο κάτοχος του έχει τη δύναμη να αφαιρεί ζωές και άρα να επιβάλλει τη θέλησή του με τη βία.

Το τριαντάφυλλο είναι το σύμβολο της αγάπης. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το τριαντάφυλλο στο όνειρο;

Η παροιμία λέει, οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς. Δείτε πως ερμηνεύονται τα όνειρά μας όταν βλέπουμε έναν πεθαμένο, νεκρό συγγενή ή άγνωστο...

Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης σε όνειρα όπου βλέπουμε νοσοκομείο, είτε να είμαστε εκεί εμείς είτε άλλοι.

Αχ παλιοκουνούπι γύρω μου γυρίζεις μια πηγαινεις περα μια ξαναγυριζεις, αχ παλιοκουνουπι τωρα θα σου δειξω με το εντομοκτονο τωρα θα σου ριξω, αχ παλιοκουνουπι ποτε τσιμπας το αυτακι,ποτε την μυτιτσα , ποτε το χερακι! λέει το παιδικό τραγουδάκι για τα γνωστά σε όλους κουνούπια που μας ταλαιπωρούν ιδίως το καλοκαίρι. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κουνούπια;