οδηγηση στο αντιθετο ρευμα

Καλησπερα σας θα ηθελα την βοηθεια σας σ αυτο το ονειρο. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Ειδα οτι οδηγουσα το αυτοκινητο μου σε πολυσύχναστο δρόμο όπου με προσπερνούσαν φορτηγα μικρα και μεγαλα με πολυ μεγαλη ταχύτητα. Ενοιωθα οτι κινδύνευα και προσπαθουσα να οδηγώ σταθερά για να μην πεσουν πανω μου αυτα τα φορτηγά. Ομως συνειδητοποίησα στο ονειρο ότι οδηγουσα προς το αντιθετο ρεύμα, χωρις ομως να βλεπω ότι ειμαι αντιθετα κι εκει εμφανίστηκε ο ξαδερφός μου που εν ζωή ειναι καρκινοπαθής ο οποίος κανει μεγαλο αγωνα, και πρώην αστυνομικός και με μου κανε σήμα να σταματήσω. Πατησα το φρένο αμεσως και σταματησα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το ψήσιμο είναι μια πανάρχαιη διαδικασία μαγειρέματος και στα όνειρα έχει διττή σημασία.

Ο λαγός είναι ένα χαριτωμένο ζώο που φημίζεται για την ταχύτητά του. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε λαγούς.

Τα έγγραφα στο παρελθόν ήταν χαρτιά στα οποία οι άνθρωποι κατέγραφαν τις σκέψεις, τα σχέδια αλλά και τις συμφωνίες τους. Σήμερα, στην εποχή των υπολογιστών, τα έγγραφα μπορεί να έχουν και ψηφιακή μορφή. Πως εξηγεί τέτοια όνειρα ο ονειροκρίτης;

Τα ρούχα που φοράμε είναι συστατικό στοιχείο της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για τον εαυτό μας. Στα όνειρα όμως τα ρούχα έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους, την κατάστασή τους κλπ.

Ο ελέφαντας είναι το μεγαλύτερο θηλαστικό της Γης, και χαρακτηρίζεται από τα μεγάλα αυτιά και την προβοσκίδα, ενώ θεωρείται από τα ζώα που εύκολα γίνονται φίλοι με τον άνθρωπο. Κάπως έτσι εξηγεί και ο ονειροκριτης τα όνειρα με ελέφαντες.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με διαμάντι ή διαμάντια σημαίνει επιτυχίες. Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς διαμάντια, να περιμένεις γάμο με πλούσιο και ίσως διάσημο άντρα.