Ξαδέρφη με μαύρα ρούχα.

Είδα ότι είμουν έξω από ένα σπίτι υποτίθεται το πατρικό της ξαδέρφη μου στο χωριό σε άσφαλτο μαύρη με την οποία εδώ και πολλά χρόνια δεν μιλάμε. Βρεθήκαμε και κουβεντιάσαμε διαφορά και είχα την αίσθηση ότι ήταν και ο αδελφός μου εκεί. Και κάποια στιγμή λέμε να φύγουμε με τον αδελφό μου και αφού έχουμε απομακρυνθεί θυμάμαι ότι ξέχασα τα τσιγάρα μου και γύρισα πίσω για να τα πάρω. Φτάνοντας της λέω ααα.ξεχασα τα τσιγάρα μου και τότε απλώνει το χέρι της και μου δίνει το πακέτο μου και μου λέει αάα Δήμητρα σου είπα εγώ έχω φύγει από το σπίτι. Ωωω γιατί της λέω εσείς το είχατε αγοράσει...και μου λέει όχι από το σπίτι από τη Αθήνα δεν μπορώ άλλο εγώ εκεί. Και φεύγοντας συνειδητοποιώ ότι είναι όπως την θυμάμαι κοπέλα με κάστανα καρέ μαλλιά και ολόμαυρα ρούχα λεπτή πολύ γλυκιά.. πάω να περάσω το δρόμο που με περίμενε ο αδερφός μου και καταλαβαίνω ότι βρίσκομαι σε σταυροδρόμι και περνάει ο αδερφός μου με το αυτοκίνητο μου για να με πάρει και απέναντι βλέπω και την μεγάλη μου την αδελφή που το τελευταίο 5μηνο δεν μιλάμε. Εκεί ξύπνησα. Ξυ
Δήμητρα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με οικογένειες συνήθως απεικονίζουν ακριβώς τις πραγματικές καταστάσεις που βιώνουμε στις οικογένειες μας. Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης.

Η υγρασία και η μούχλα είναι ένα βασανιστικό θέμα, καθώς θεωρείται επιζήμια τόσο για το σπίτι, όσο και για την υγεία μας. Πως ερμηνεύονται όμως τα όνειρα με υγρασία ή και μούχλα;

Ο χυμός στο όνειρό έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως, οι χυμοί συμβολίζουν συνήθως την αναζωογόνηση και την ενέργεια, αλλά και την ανάγκη για υγεία και ευεξία. Διαβάστε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με διάφορους χυμούς.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς κούκλα είναι οιωνός για την απάτη, το ψέμα και την υποκρισία.

Τα κόλυβα είναι συνδεδεμένα με κηδεία. Ανάλογα με το ποιανού τα κόλυβα τρως στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει και διαφορετική ερμηνεία.

Τα όνειρα με άβαφα ρούχα υποδηλώνουν πάντα κάτι κακό. Αν ονειρευτείς ότι φοράς ξεθωριασμένα ρούχα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη πρέπει να προσέχεις μήπως αρρωστήσεις ή πάθεις κάποια ατυχία στην δουλειά σου.