Σφουγγάρια

Ημουν σε μία παραλία που ήταν γεμάτη σφουγγάρια. Αρχισα να κολυμπάω στα γαλάζια νερά και όλος ο πυθμένας ήταν γεμάτος σφουγγάρια. Κολυμπούσα και σχεδον μερικα τα αισθανόμουνα γιατι ήταν ρηχά.
Ευδοκια

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 7 μήνες

Ευδοκία, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σφουγγάρι στον ύπνο σου, πρέπει να προσέξεις ειδικά τα επαγγελματικά σου. Πιθανόν να χάσεις λεφτά ή και την ίδια την εργασία σου αν εργάζεσαι. Το ότι τα νερά ήταν καθαρά είναι καλό πάντως και δείχνει ότι έχεις υποστήριξη...

 

 

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο σταυρός είναι το συμβολο του Χριστιανισμού και συμβολίζει τα Πάθη και το βασανισμού του Ιησού Χριστού. Κατά τον ονειροκρίτη, ο σταυρός στα όνειρα μας είναι οιωνός για βάσανα και προδοσίες.

Γενικά, λοιπόν, αν ονειρευτείτε σταυρό να περιμένετε στενοχώριες και δυσκολίες.

Το μπαλκόνι είναι χώρος αναψυχής για ένα σπίτι, εκεί όπου καθόμαστε για να ρεμβάσουμε μέσα σε λουλούδια ατενίζοντας τον ουρανό. Στα όνειρα έχει συνήθως θετική σημασία.

Η αγωνία στο όνειρο συνήθως είναι οιωνός για αλλαγή και μεταβολές. Η σημασία του ονείρου με αγωνία όμως εξαρτάται από το ποιος είναι εκείνος που νιώθει την αγωνία.

Τα όνειρα με τσάντα έχουν διαφορετική ερμηνεία από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το είδος και την ποιότητα της τσάντας. Δείτε πως εξηγούνται τα όνειρα με τσάντες.

Ο λαγός είναι ένα χαριτωμένο ζώο που φημίζεται για την ταχύτητά του. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε λαγούς.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι οδοιπόρος και μόνος σου σε έρημο δρόμο, περίμενε δύσκολες μέρες γεμάτες στενοχώρια. Αν τα παπούτσια είναι βρώμικα και σκισμένα περίμενε και αρρώστιες.