γατα με 2 σκυλια

Ειδα στο ονειρο μου δυο σκυλια να γαυγιζουν κ να μπαινουν στο διαμερισμα μου την νυχτα που κοιμομουνα λες και βρηκαν ανοιχτη την πορτα.Ερχονταν προς το υπνοδωματιο μου και πισω τους μαζι τους ακολουθουσε κ μια γατα πολυ ψηλη ισα με τα σκυλια στο υψος ασπρη με πολυ ψηλα ποδια κ λιγο καφε χρωμα,κ σταματησαν εξω απο την πορτα του δωματιου εκει ξυπνησα γιατι φοβηθηκα οτι θα μου εκαναν κακο,χωρις βεβαια να εδειξαν αγριαδα.
KATERINA

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 10 μήνες

Κατερίνα, τα σκυλιά που γαυγίζουν είναι κάποιοι "φίλοι" που απειλούν να σου κάνουν κακό αλλα δεν μπορούν να σε βλάψουν.  Η λευκή γάτα είναι καλός οιωνός πάντως. Συνήθως για τις γυναίκες σημαίνει γρήγορο γάμο ή νέα σοβαρή σχέση.
 

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η χαίτη στα ζώα δείχνει ρώμη και είναι στοιχείο επιβολής. Στα όνειρα ο ονειροκρίτης εξηγεί την παρουσία χαίτης ως ένα δείγμα κοινωνικοποίησης.

Τα σκαλοπάτια είναι το μηχανικό μέσο που έχει εφεύρει ο πολυμήχανος άνθρωπος για να ανεβαίνει αλλά και για να κατεβαίνει πιο εύκολα. Συμβολικά, οι σκάλες είναι μέσο για να περάσεις από ένα επίπεδο στο άλλο. Στα όνειρα, τα σκαλιά έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος, την κατάσταση τους αλλά και τι ακριβώς είδατε να συμβαίνει.

Τα όνειρα με τηλεόραση και οθόνες έχουν διαφορετικές ερμηνείες. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για κάθε περίπτωση.

Τα όνειρα με πεπόνια είναι δύσκολα στην ερμηνεία, καθώς άλλες φορές είναι καλό όνειρο αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι και κακό όνειρο.

Τα λιοντάρια είναι από τα πιο ισχυρά άγρια ζώα και πάντοτε συμβολίζουν το σφρίγος και τη δύναμη. Παρόμοιο, το λιοντάρι στο όνειρο είναι σημάδι ισχυρού χαρακτήρα, τύχης και πραγμάτωσης των προσδοκιών μας.

Η αγωνία στο όνειρο συνήθως είναι οιωνός για αλλαγή και μεταβολές. Η σημασία του ονείρου με αγωνία όμως εξαρτάται από το ποιος είναι εκείνος που νιώθει την αγωνία.