γατα με 2 σκυλια

Ειδα στο ονειρο μου δυο σκυλια να γαυγιζουν κ να μπαινουν στο διαμερισμα μου την νυχτα που κοιμομουνα λες και βρηκαν ανοιχτη την πορτα.Ερχονταν προς το υπνοδωματιο μου και πισω τους μαζι τους ακολουθουσε κ μια γατα πολυ ψηλη ισα με τα σκυλια στο υψος ασπρη με πολυ ψηλα ποδια κ λιγο καφε χρωμα,κ σταματησαν εξω απο την πορτα του δωματιου εκει ξυπνησα γιατι φοβηθηκα οτι θα μου εκαναν κακο,χωρις βεβαια να εδειξαν αγριαδα.
KATERINA

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 7 μήνες

Κατερίνα, τα σκυλιά που γαυγίζουν είναι κάποιοι "φίλοι" που απειλούν να σου κάνουν κακό αλλα δεν μπορούν να σε βλάψουν.  Η λευκή γάτα είναι καλός οιωνός πάντως. Συνήθως για τις γυναίκες σημαίνει γρήγορο γάμο ή νέα σοβαρή σχέση.
 

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ονειρευτήκατε ότι είστε οδοντίατρος ή ότι πήγατε σε οδοντογιατρό; Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους οδοντιάτρους στα όνειρα μας.

Αν στο όνειρό σου παρατηρείς το γαλαξία, τότε θα έχεις μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σου.

Η Βουλή, το κοινοβούλιο, ειναι το σημείο έκφρασης της Δημοκρατίας. Τα όνειρα με τη βουλή όμως έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπουμε. Δείτε πως ερμηνεύει τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης...

Το γράψιμο είναι μια από τις λειτουργίες του ανθρώπινου είδους που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Με το γράψιμο ο άνθρωπος σκέφτεται, καταγράφει τα σχέδια του, διαβάζει και ονειρεύεται. Να πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γράψιμο και γραφή.

Οι κατσαρίδες είναι για τους περισσότερους ανθρώπους ενοχλητικά έντομα που φέρνουν αηδία και μόνο που τα βλέπουμε. Τις περισσότερες φορές, η συνάντησή μας με μια κατσαρίδα έχει ως αποτέλεσμα να την κυνηγάμε μέσα στο σπίτι. Κάπως αντίστοιχα εξηγούνται και τα όνειρα με κατσαρίδες.