γυμνος-σκατα

Ταξιδευα με αυτοκινητο και ξαφνικα βλεπω οτι ειμαι στο πισω καθισμα του αυτοκινητου γυμνη και κανω την αναγκη μου τα παιρνω χωρις να λερωθω γιατι φορουσα γαντι κατι λεω σ αυτην που ηταν μαζι μου και ανοιγω ενα ντουλαπι και τα βαζω μεσα,! Δεν μπορω να το καταλαβω! Με βοηθατε?καλο η κακο ειναι?
peny

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το χέρι και τα χέρια μας γενικότερα είναι εργαλεία που ξεχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους μεταξύ τους. Αλλη εντύπωση αφήνουν τα βρώμικα χέρια, άλλη τα σκληραγωγημένα χέρια και άλλη εντύπωση δίνουν τα χέρια μιας γυναίκας.

Τα αυγά στο όνειρο είναι αμφίσημα.  Αν δεις στο όνειρό σου να τρως αυγά, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη σημαίνει ότι συμβαίνουν πράγματα δυσάρεστα πίσω από την πλάτη σου κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα!

Τα όνειρα με πόρτα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το πως θα δούμε την πόρτα και τι είδους θα είναι. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πόρτες.

Αν δεις όνειρο ότι τσιμπάς κάποιον θα έχεις κάποια ερωτική περιπέτεια.

Αν δεις ότι τσιμπάς τον αγαπημένο σου σημαίνει ότι θα σε απογοητεύσει. Πρόσεξε.

 

Προσοχή σε αυτό το όνειρο γιατί συνήθως θεωρείται ότι είναι οιωνός για λεφτά, αλλά δεν είναι πάντα έτσι σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.