Θάνατος

Καλησπέρα! Το όνειρο που θα αναλύσω δεν το έχω ονειρευτεί εγώ αλλά είναι πολύ σημαντικό για μένα να μάθω την ερμηνεία του όσο πιο γρήγορα γίνεται... Εγώ σε δύο μέρες φεύγω για διακοπές στην Σάμο...η αδερφή μου έχει δει δύο φορές το ίδιο όνειρο...ότι έχω πεθάνει (δεν έχει δει εμένα νεκρή) και ότι εκείνη σπαράζοντας λίγο πριν την κηδεία μου, έχει γονατίσει, έχει αγκαλιάσει τον πατέρα μου από τα πόδια και του λέει ότι δεν θέλει τη ζωή της χωρίς εμένα...να σημειώσω ότι πριν μου πει το όνειρό της με είχε πιάσει μια διαίσθηση ότι μπορεί να πάθω κάτι εκεί που πάω. Υπάρχει περίπτωση να είναι προφητικό?
Μαρία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Συνήθως ο όρκος στα όνειρα δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με όρκους.

Ο τάφος, όπως και η κηδεία, είναι όνειρο με διφορούμενη ερμηνεία. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι καλός οιωνός ενώ σε άλλες περιπτώσεις δείχνει ότι θα έρθουν καταστροφές.

Γενικά τα όνειρα με παιχνίδια είναι καλά όνειρα.  Αν ονειρευτείς ότι παίζεις με παιδικά παιχνίδια θα έχεις ηρεμία, χαρές και κέρδη στην οικογένεια και την επαγγελματική ζωή σου αντίστοιχα.

Η πασχαλιά είναι ένας αρωματικός θάμνος με χαρακτηριστικά μωβ λουλούδια, που ανθίζει τις μέρες περίπου του Πάσχα και για αυτό λέγεται και πασχαλιά. Ο ονειροκρίτης θεωρεί αυτά τα λουλούδια συνδεδεμένα με τον έρωτα.

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που συνδυάζει την ηρεμία και την υπομονή. Μάλιστα, όταν η ψαριά είναι καλή για τον ψαρά, είναι επιτυχία και φέρνει σίγουρα ευμάρεια μια και τα ψάρια που έπιασε μπορεί να τα φάει ή να τα πουλήσει για να βγάλει λεφτά.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ένα λερωμένο βρέφος, οι δουλειές σου θα πάνε πολύ καλά και θα βγάλεις λεφτά. Αν δεις όνειρο με βρέφος καθαρό και περιποιημένο, θα έχεις οικογενειακή ευτυχία και τύχη σε όλα τα θέματα.