Σπασιμο διαμαντιου

Γεια σας. Ειδα στο ονειρο μου οτι επιασα μια κοπελα να ψαχννει μεσα στη τσαντα μου. Στη πορεια συνηδητοποιησα οτι ελειπε το διαμαντενιο μου μονοπετρο. Καθως προσπαθουσα να τη πιασω τη κοπελα εφυγε και μετα βρηκα το δαχτυλιδι αλλα η πετρα ηταν σμασμενη στα τρια κομματια. προσπαθησαμε να το κολλησουμε με τον αδρα μοθ αλλα ελειπς ενα μικρο κομματακι. τι σημαινει αυτο
Anastasia

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις όνειρο με κουζίνα, είναι καλό όνειρο και θα έχεις γενικά ευτυχία.

Στην πραγματικότητα τα δάκρυα είναι συνήθως ένδειξη στενοχώριας αλλά στα όνειρα έχουν διαφορετική σημασία. Ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι συνήθως είναι οιωνός για καλά γεγονότα,χαρά,  ευθυμία και ανακούφιση.

Είδατε όνειρο με τραπέζι; Διαβάστε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με τραπέζι!

Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα σκυλιά στα όνειρα μας.

Τα κοσμήματα και τα χρυσαφικά στο όνειρο έχουν αμφίσημη εξήγηση, όπως συμβαίνει και στη ζωή. Κάποιες φορές δείχνουν πλούτο και ευτυχία, κάποιες άλλες φορές είναι «φυλακή» και δυστυχία, λέει ο ονειροκρίτης.

Γενικά τα όνειρα με στρατό δεν είναι καλοί οιωνοί. Συνήθως υποδηλώνουν στενοχώριες, και είναι προμηνύματα για κινδύνους και ίσως αρρώστιες. Όμως τα όνειρα με φαντάρους έχουν διαφορετική, καλύτερη ερμηνεία.