κρυφες φωτογραφιες

ειδα οτι ειχα παει σινεμα μαζι με τους γονεις μου και τον αγαπημενο μου σε καποια φαση τους αφησα να με περιμενουν και πηγα λιγο πιο πανω οπου συναντησα καποιους αγνωστους εκει με τον εναν φιλιομασταν ενω οι αλλοι ηταν καπου που τους εβλεπα και με περιμεναν ειχα αργησει πολυ μετα πηγα σε ενα μαγαζι και πηρα καποια πραγματα οταν πηγα να τους βρω ειχανε φυγει και εγω εβλεπα καποιες φωτογραφιες που σε ολες ημουνα εγω , η μαμα μου μου ειπε οτι ηξερε οτι φιλιομουνα με καποιον και οτι γι αυτο εφυγε ο αγαπημενος μου εγω εψαξα να τον βρω και μετα απο ωρα πριν συναντηθουμε ειχα καποιες φωτογραφιες που φιλιομουνα με τον αλλον οποτε τις εκρυψα ο δικος μου ομως ηξερε οτι υπαρχουν ,μετα συναντησα καποιους αγνωστους και μου ειπαν οτι οι ανθρωποι αναβαθμηζονται σιγα σιγα και οτι κοντευει και η δικη μου αναβαθμηση!
βαγια

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπουμε στο όνειρό μας ένα μαγαζί ή μαγαζιά;

Τα κάστανα είναι χειμωνιάτικοι ξηροί καρποί με πλούσια γεύση και νοστιμιά, αρκετές θερμίδες, μεγάλη διατροφική αξία αλλά και οφέλη για την υγεία. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα κάστανα στα όνειρά μας;

Η φυλακή είναι πάντα τιμωρία για τις άσχημες πράξεις ή για αυτούς που δεν μπορούν να τηρήσουν τους κανόνες της κοινωνίας μας. Στα όνειρα η φυλακή είναι ένα σύμβολο τιμωρίας, δυστυχίας αλλά μερικές φορές και εξαγνισμού.

Τα καβούρια είναι πολύ νόστιμα όστρακα. Πως ερμηνεύεται όμως η παρουσία τους στα όνειρά μας; Διαβάστε την ερμηνεία του ονειροκρίτη...

Είδες στο όνειρό σου ότι μαγείρευες ή ότι ήσουν μαγείρισσα; Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μαγείρεμα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μαϊμού σημαίνει ότι θα σε εξαπατήσουν, για αυτό πρόσεχε.

Αν δεις μαιμού να τρώει μπανάνα, σημαίνει ότι κινδυνεύεις (είτε να χάσεις τη δουλειά σου είτε από κάποια αρρώστια) και δεν το έχεις καταλάβει.