Είδα την πεθαμένη μητέρα μου

Είδα την μητέρα μου που έχει πεθάνει εδώ και 5 χρόνια να είναι μαζί μου ζωντανή και να μαθαίνουμε οτι θα πεθάνει. Μου λέει οτι πριν πεθάνει θέλει να παει στη Σύρο. (Στην πραγματικότητα όσο ζούσε δεν είχε εκφράσει ποτέ την επιθυμία να παει εκεί, η Σύρος με το μόνο που έχει σχέση έιναι με την επιθυμία μου ο ανιψιός μου να έμπαινε φέτος στο Πανεπιστήμιο της Σύρου). Στην συνέχεια στο όνειρο εγώ φυσικά αναστατώνομαι μιλάω με την αδελφή μου στο τηλέφωνο την ειδοποιώ ότι Μαμα μας θα πεθάνει και μετά είμαστε οι 3 μας και προσπαθούμε να κανόνίσουμε το ταξίδι στη Σύρο και ταυτόχρονα τα διαδικαστικά της κηδείας (έγγραφα που μας ζητήσανε κλπ). Πάμε και σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο οι 3 μας και μας λένε οτι δεν μπορούμε να φύγουμε σήμερα και να περιμένουμε την επομένη, όμως αγχωνόμαστε διότι μοιάζει να μην έχουμε χρόνο. Κάπως έτσι τελειώνει το όνειρο. Τί σημαίνει; Γενικά την μητέρα μου την βλέπω πολύ συχνά στον ύπνο μου από τότε που πέθανε.
Αλίκη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας, λέει το ρητό. Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου να σου προσφέρουν δώρα, τις περισσότερες φορές πρέπει να προσέξεις πολύ. Δες τι εξήγηση δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με δώρα.

Ο γιατρός είναι ο αρμόδιος επαγγελματίας για την υγεία μας. Τι γίνεται όμως όταν βλέπουμε στα όνειρά μας έναν γιατρό;

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι οδοιπόρος και μόνος σου σε έρημο δρόμο, περίμενε δύσκολες μέρες γεμάτες στενοχώρια. Αν τα παπούτσια είναι βρώμικα και σκισμένα περίμενε και αρρώστιες.

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς σου ότι γίνεται σεισμός σημαίνει ότι έρχεται καταστροφή και στενοχώριες. Γενικά ο σεισμός είναι ένδειξη θεομηνίας και κακής τύχης, οπότε θεωρείται ένα άσχημο όνειρο.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου λικέρ είναι οιωνός για δυσάρεστα γεγονότα.

Αν είσαι νέα γυναίκα ή άντρας και δεις ότι πίνεις λικέρ τότε να περιμένεις πίκρες και στενοχώριες.

Στην περίπτωση που δεις ότι φτιάχνεις ένα λικέρ για άλλον, τότε θα έχεις προβλήματα στην οικογένειά σου.

 

Τα όνειρα με ποτάμι ερμηνεύονται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του ποταμιού.