βασιλιάς - σπαθί

Καλημέρα σήμερα είδα ένα πολύ παράξενο όνειρο ειμουν σε ένα μέρος με πόλους άλλους ανθρώπους και ειμουν βασιλιάς. Τους είχα πολύ πολύτιμο σπαθί που μου το έκλεψαν η αντίπαλη μου. Μετά εγώ έκανα εξάσκηση με ενα άλλο πολύ μεγάλο σπαθί και αυτό έσπασε. Και στο τέλος φοβήθηκαν η εχθροί μου και επέστρεψαν το σπαθί.
Γιωργος

Ετικέτες

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 7 μήνες

Γιώργο, το ότι ήσουν βασιλιάς είναι σύμβολο του εαυτού σου έτσι όπως θα ήθελες να είναι. Το ότι σου έκλεψαν το σπαθί δείχνει ότι έλλειψη σεβασμού από τους φίλους ή τους οικείους σου. Από την κατάληξη του ονείρου φαίνεται όμως ότι θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις ανασφάλειες και να κερδίσεις τον σεβασμό που σου αξίζει.

 

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο γρίφος είναι ένα πρόβλημα που απαιτεί σκέψη για την επίλυσή του, και συχνά θέλει να σκεφτούμε με αντισυμβατικό τρόπο για να το λύσουμε. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με γρίφους.

Τα χειροκροτήματα στα όνειρα έχουν πολλές διαφορετικές ερμηνείες και η ακριβής ερμηνεία εξαρτάται από τις λεπτομέρειες του ονείρου. Δείτε τις επικρατέστερες ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για τα όνειρα με χειροκρότημα.

Τα όνειρα με ψυγεία δεν είναι συχνά, ωστόσο όταν τα βλέπετε πρέπει να σκεφτείτε καλά τι ακριβώς είδατε. Γιατί ο συμβολισμός του ψυγείου αλλάζει ανάλογα με το πως το είδατε, άδειο ή γεμάτο, λευκό ή μαύρο.

Και το όνειρο αυτό ερμηνεύεται ανάλογα με το πώς βλέπεις το εργοστάσιο.

Αν ονειρευτείς ένα εργοστάσιο που δουλεύει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πλούτη και πολλά χρήματα

Αν όχι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει απώλεια χρημάτων.

Τα δάχτυλα, και ειδικά ο αντίχειρας, θεωρούνται από τους ανθρωπολόγους βασικός παράγοντας της εξέλιξης του ανθρώπου στη σημερινή του κατάσταση. Και γι' αυτό είναι πολύ συνηθισμένα να βλέπουμε δάχτυλα στο όνειρό μας. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα δάχτυλα;

Γενικά η λάσπη στα όνειρα είναι κακός οιωνός. Όπως και στην πραγματική ζωή μας φέρνει προβλήματα, έτσι και στο όνειρο η λάσπη είναι σύμβολο για στενοχώριες, δύσκολες μέρες και αναποδιές.