γάτα με φίδια

Ειδα στον ύπνο μου ένα κοντό χοντρό φίδι να κάθεται με μια γάτα.  Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πεθαμένο και το πλησίασα.  Δεν φοβήθηκα. Μετά που πήγα κοντά είδα να κουνιέται και να έχει ακουμπήσει το κεφάλι του πάνω στην γάτα χωρίς η γάτα να αντιδρά. Αντίθετα νομίζω της άρεσε. Μετά είδα και δεύτερο μεγαλύτερο.  Κοίταξα γύρω και είδα αρκετά φίδια να με πλησιάζουν. Προσπάθησα να σηκωθώ σιγά σιγά και να φύγω αλλά έκανα μια απότομη κίνηση όταν το κοντό χοντρό φίδι με ακούμπησε και μετά νομίζω οτι με δάγκωσε ή οτι προσπάθησε να με δαγκώσει. 
Leone

Ετικέτες

ονειροκριτης

πριν από 9 χρόνια 6 μήνες

Leone, το όνειρό σου δείχνει ότι δεν σε φοβίζουν οι δυσκολίες και οι αναποδιές που αντιμετωπίζεις (τα φίδια) αλλά ταυτόχρονα ότι υποεκτιμάς την σοβαρότητα των καταστάσεων με αποτέλεσμα τα προβλήματα να συσσωρρεύονται (περισσότερα φίδια) και τελικά να σε λυγίζουν. Αν το δεις διαφορετικά,  η γάτα συμβολίζει εσένα, και τα φίδια είναι γνωστοί σου, φίλοι ή συνεργάτες. Το δάγκωμα δείχνει είτε ότι θα αντιμετωπίσεις κάποιο μεγάλο δυσεπίλυτο πρόβλημα είτε ότι κάποιος φίλος ή συνεργάτες θα σε προδώσει.

 

 

Βικυ

πριν από 4 χρόνια 2 μήνες

Ειδα οτι προχωρούσα στο δρόμο, νομιζω με τη μητέρα μου. Στη γωνία του πεζοδρομίου ειδα μια γάτα διπλα σε ενα όρθιο στενό λάστιχο. Μου φανηκε περιεργο κ σε λιγο παρατήρησα οτι μέσα στο λάστιχο υπηρχε ενα φίδι το οποιο οταν αρχιζε να κινείται μέσα στο λάστιχο το εκανε για να παίξει με τη γάτα. Το παρακολουθήσαμε για λίγη ωρα με έκπληξη. Κ φύγαμε

Γιάννης

πριν από 3 χρόνια 1 μήνας

Είδα στο όνειρο μου ότι υπήρχαν σε ένα κλουβί φίδια και κάποια άλλα εκτός όμως δεν με πειράζουν. Μετά παίρνω από ένα κλουβί γατες τις πετάω μέσα για να φάνε τα φίδια. Τα φίδια παλεύανε με τις γάτες, και μετά ξαφνικά είμαι ξαπλωμένος και το φίδι που ήταν εκτός μου έκανε επίθεση νομίζω με δάγκωσε!!!

Εβελίνα Φωτίου

πριν από 9 μήνες

Είδα στον ύπνο μου ένα μαύρο φίδι το οποίο ενώ δεν ήταν επιθετικό προς εμένα και τα πρόσωπα που είδα στο όνειρο, επιτέθηκε σε μια ασπρόμαυρη γάτα και άρχισε να την τρώει. Στην συνέχεια, όταν το είδα γύρισα και την έδωσα αλλά το φίδι δεν μου επιτέθηκε ούτε ένιωσα φόβο προς αυτό.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με κεφάλι είναι πότε καλός και πότε κακός οιωνός.

Το λιμάνι είναι το σημείο εκκίνησης αλλά και το τέλος των ταξιδιών και των περιπετειών μας. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις ένα λιμάνι στο όνειρό σου;

Οι κλόουν ή γελωτοποιοί είναι κωμικοί που μας διασκεδάζουν με τις σκανδαλιές τους, την εμφάνιση τους με περούκες, κόκκινη μύτη, και πολύχρωμα ρούχα. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τους κλόουν και τους παλιάτσους στα όνειρα μας;

Γενικά οι πίτες στα όνειρα μάς θεωρούνται καλό σημάδι. Δείτε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πίτα.

Η πεθερά και ο πεθερός είναι οι αμετακίνητες φιγούρες που έχουν ενα ειδικό βάρος στο γάμο. Διάβασε τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου βλέπουμε τα πεθερικά μας.

Ο παππούς είναι μια γλυκιά φιγούρα της οικογενειακής ζωής για όλους μας. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον παππού μας ή κάποιον άλλο παππού.