Ask for Help

Γεια σας!λοιπόν..βλέπω κάθε μέρα σχεδόν το ίδιο άτομο..σε διαφορετικές σκηνές..το άτομο αυτό είναι ο πρώην μου.. θέλω να μάθω γιατί τον βλέπω τόσο συχνά?
ιννα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το όνειρο με στραγάλια δεν είναι καλό όνειρο, γιατί τα στραγάλια υποδηλώνουν λόγια και κακές κουβέντες εναντίον σας.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να τρως ή να προσφέρεις στραγάλια, σημαίνει ότι υπάρχουν κουτσομπολιά γύρω από εσένα.

Τα όνειρα με δουλειά ή εργασία είναι από τα πιο δυσεξήγητα στον ονειροκρίτη, διότι έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος της δουλειάς, τις συνθήκες αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο και τι ακριβώς βλέπει ότι συμβαίνει.

Όπως συμβαίνει συχνά στον ονειροκρίτη, η καρέκλα στο όνειρο έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της καρέκλας που θα ονειρευτείς.

Το σκάψιμο είναι συνήθως μια χειρωνακτική εργασία και στα όνειρα έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το ποιος σκάβει, τι σκάβει αλλά και πως νιώθει αυτός που βλέπει το όνειρο. Δείτε τις πιο πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με σκάψιμο.

Το χαμόγελο δείχνει τη χαρά και τα θετικά συναισθήματα, και είναι αναγκαίο στη ζωή για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Πώς όμως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το χαμόγελο στα όνειρα; Δείτε τις ερμηνείες.

Ο παππούς είναι μια γλυκιά φιγούρα της οικογενειακής ζωής για όλους μας. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον παππού μας ή κάποιον άλλο παππού.