kokkino nifiko

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η ψωρίαση ή ψώρα είναι μια χρόνια, μη μεταδοτική ασθένεια του δέρματος και των αρθρώσεων. Προκαλεί συνήθως κόκκινίλες, φολιδωτές κηλίδες στην επιδερμίδα.  Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψώρα;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, όπως και να τα ονειρευτείς τα ερπετά, είναι κακό όνειρο γιατί πάντοτε είναι σημάδι προδοσίας, συκοφαντίας και φιλονικίας.

Η παγίδα είναι γενικά όνειρο με διττή σημασία. Δηλαδή αν ονειρευτείς ότι έχεις πιαστεί σε μια παγίδα (π.χ. για ζώα ή πουλιά) σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα είτε γιατί κινδυνεύεις από κάποια αρρώστια είτε στην πραγματικότητα νιώθεις παγιδευμένος σε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις.

Το χαμόγελο δείχνει τη χαρά και τα θετικά συναισθήματα, και είναι αναγκαίο στη ζωή για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Πώς όμως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το χαμόγελο στα όνειρα; Δείτε τις ερμηνείες.

Καλό όνειρο όπως είναι γενικά καλά τα όνειρα με εκκλησίες. Όπως και να δείτε τον ψάλτη σε μια εκκλησία σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι θα έχετε καλές ειδήσεις.