τα πεφταστερια

είδα πως ήταν βράδυ και καθόμουν έξω και κοιτούσα τον καθαρό ουρανό που ήταν γεμάτος αστερία. τότε έπεσε ένα αστέρι και ευχήθηκα "θεέ μου σε παρακαλώ βοήθησε με να καταφέρω να κάνω κάτι μαζί του ( με αυτόν που είμαι ερωτευμένη) σε παρακαλώ άλλαξε το πεπρομένο μας".εκείνη την στιγμή έπεσαν άλλα δυο αστερία και έκανα την ίδια ευχή... τι μπορεί να σημαίνει??
νικολετα

Σονια

πριν από 6 χρόνια 7 μήνες

Ειδα πως κοιτουσα στον ουρανο κ επεσε ενα αστερι κ σκεφτηκα να κανω ευχη..κ εκανα μια ευχη..κ προσευχη μαζι..πως κανε θεε μου να ειμαι μαζι με αυτον...στην πραγματικοτητα θελω να ειμαι με αυτον για τον οποιο προσευχηθηκα..

Alex

πριν από 1 χρόνο 11 μήνες

Naip molis to eida afto to oneiro kai oti mas tin benan oi tourkoi

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι κατσαρίδες είναι για τους περισσότερους ανθρώπους ενοχλητικά έντομα που φέρνουν αηδία και μόνο που τα βλέπουμε. Τις περισσότερες φορές, η συνάντησή μας με μια κατσαρίδα έχει ως αποτέλεσμα να την κυνηγάμε μέσα στο σπίτι. Κάπως αντίστοιχα εξηγούνται και τα όνειρα με κατσαρίδες.

Το χώμα στα όνειρά μας είναι συνήθως κακός οιωνός αντίστοιχα με τη στάχτη.

Γενικά το όνειρο με σχολείο δείχνει ότι είτε έχετε ανασφάλεια και αναπολείτε το παρελθόν ή θέλετε να έχετε ευτυχία στη ζωή σας. 

Αν δείτε στο όνειρό σας παπά να λειτουργεί σε εκκλησία, ή να είναι ντυμένος με τα γιορτινά άμφια, κατά το ονειροκρίτη σημαίνει για σας πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις και θα έχετε επιτυχίες στις δουλειές σας ή θα πάρετε κάποια λεφτά.

Κακό όνειρο, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Κάτι κακό θα συμβεί ή κάποια αρρώστια θα σου τύχει.

Οι κλόουν ή γελωτοποιοί είναι κωμικοί που μας διασκεδάζουν με τις σκανδαλιές τους, την εμφάνιση τους με περούκες, κόκκινη μύτη, και πολύχρωμα ρούχα. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τους κλόουν και τους παλιάτσους στα όνειρα μας;