τα πεφταστερια

είδα πως ήταν βράδυ και καθόμουν έξω και κοιτούσα τον καθαρό ουρανό που ήταν γεμάτος αστερία. τότε έπεσε ένα αστέρι και ευχήθηκα "θεέ μου σε παρακαλώ βοήθησε με να καταφέρω να κάνω κάτι μαζί του ( με αυτόν που είμαι ερωτευμένη) σε παρακαλώ άλλαξε το πεπρομένο μας".εκείνη την στιγμή έπεσαν άλλα δυο αστερία και έκανα την ίδια ευχή... τι μπορεί να σημαίνει??
νικολετα

Σονια

πριν από 6 χρόνια 4 μήνες

Ειδα πως κοιτουσα στον ουρανο κ επεσε ενα αστερι κ σκεφτηκα να κανω ευχη..κ εκανα μια ευχη..κ προσευχη μαζι..πως κανε θεε μου να ειμαι μαζι με αυτον...στην πραγματικοτητα θελω να ειμαι με αυτον για τον οποιο προσευχηθηκα..

Alex

πριν από 1 χρόνο 8 μήνες

Naip molis to eida afto to oneiro kai oti mas tin benan oi tourkoi

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

O φόνος είναι μια αποτρόπαια και κατακριτέα ηθικά και νομικά πράξη. Έτσι, όταν βλέπουμε φονικό στον ύπνο μας, ο ονειροκρίτης λέει ότι ποτέ μα ποτέ δεν είναι για καλό...

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να φοράς χειροπέδες, θα γνωρίσεις μεγάλους θριάμβους.

Στην δουλειά σου θα σε αναγνωρίσουν ενώ αν έχεις δική σου επιχείρηση θα βγάλεις πολλά λεφτά.

Όταν κάποιος βλέπει στο όνειρό του κόσμο ή ένα πλήθος με πολλούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, καθώς τα όνειρα είναι υποκειμενικά και επηρεάζονται από τις εμπειρίες και τις σκέψεις μας. Διαβάστε τις πιο πιθανές ερμηνείες του ονειροκρίτη για τα όνειρα με πλήθος ανθρώπων.

Το κρύο στο όνειρο έχει διττή σημασία και οι ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης διαφέρουν ανάλογα με τα συμφραζόμενα. Διάβασε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το κρύο στα όνειρά μας.

Το όνειρο με βαφή, μπογιές ή γενικότερα βάψιμο είναι αμφίσημο. Μερικές φορές είναι οιωνός ευτυχίας αλλά άλλες φορές είναι κακό προμήνυμα. Επίσης, παίζει αρκετό ρόλο και το χρώμα που θα δείτε ότι βάφατε.

Στα παλιά τα χρόνια ο κόκορας ήταν κομμάτι της ζωής μια και λαλούσε τα ξημερώματα αναγγέλλοντας τη νέα μέρα, ήταν δηλαδή σημάδι ανανέωσης. Διάβασε πως ερμηνεύει σήμερα ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κόκορες και κοκόρια...