τα πεφταστερια

είδα πως ήταν βράδυ και καθόμουν έξω και κοιτούσα τον καθαρό ουρανό που ήταν γεμάτος αστερία. τότε έπεσε ένα αστέρι και ευχήθηκα "θεέ μου σε παρακαλώ βοήθησε με να καταφέρω να κάνω κάτι μαζί του ( με αυτόν που είμαι ερωτευμένη) σε παρακαλώ άλλαξε το πεπρομένο μας".εκείνη την στιγμή έπεσαν άλλα δυο αστερία και έκανα την ίδια ευχή... τι μπορεί να σημαίνει??
νικολετα

Σονια

πριν από 6 χρόνια 3 μήνες

Ειδα πως κοιτουσα στον ουρανο κ επεσε ενα αστερι κ σκεφτηκα να κανω ευχη..κ εκανα μια ευχη..κ προσευχη μαζι..πως κανε θεε μου να ειμαι μαζι με αυτον...στην πραγματικοτητα θελω να ειμαι με αυτον για τον οποιο προσευχηθηκα..

Alex

πριν από 1 χρόνο 8 μήνες

Naip molis to eida afto to oneiro kai oti mas tin benan oi tourkoi

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν ονειρευτείς έρημο είναι προειδοποίηση για μεγάλη απογοήτευση ή λύπη που θα σε βρει.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι ολομόναχος στην έρημο, θα διακόψεις πολύ γρήγορα τον ερωτικό σου δεσμό.

Αντίθετα με ότι θα περίμενε κανείς, αν δείτε λεφτά στο όνειρό σας μόνο καλό δεν είναι. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο ονειροκρίτης λέει πως είναι κακό όνειρο με λίγες εξαιρέσεις.

Είδες φόρεμα στο όνειρό σου και αναρωτιέσαι τι σημαίνει; Δύσκολη η ερμηνεία γιατί εξαρτάται από το τι ακριβώς είδες. Διάβασε παρακάτω τις πιο συνηθισμένες ερμηνείες από τον ονειροκρίτη.

Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα σκυλιά στα όνειρα μας.

Τα όνειρα με μύδια είναι γενικά καλά όνειρα και θεωρούνται καλοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην δείτε ότι τρώτε μύδια.

Μολύβι-μολυβάκι μου... Τι σημαίνει όταν βλέπεις στο όνειρό σου ένα ή περισσότερα μολύβια; Πότε είναι καλό και πότε κακό όνειρο;