Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Νεκρος με γερασμένη όψη

Γεια σας! Πριν 3 χρόνια χάθηκε σε νεαρή ηλικία η πρωτη μου αγάπη με τον οποίο ήμαςταν μαζι σε εφηβική ηλικία. Δεν τον είχε δει ποτέ στον ύπνο μου μέχρι χθες... Δεν πολυθυμαμαι ακριβώς το όνειρο αλλα θυμάμαι ότι ξαφνικά βρέθηκα στα σκαλιά της πολυκατοικίας του και εκείνος κατέβαινε και συναντηθήκαμε αλλα έδειχνε γερασμένος... Χαιρετηθηκαμε και θυμάμαι να νιώθω ξαφνιασμενη χωρίς όμως στον ύπνο μου να θυμάμαι οτι δεν υπήρχε στη ζωη πλέον ... Μετα ξαφνικά βρεθήκαμε σε ενα αλλο σπίτι και όπως ήταν να ανέβουμε τα σκαλιά πήγε να με σηκώσει , οπως κάνουν οι γαμπροί τις νύφες, και του λέω αφού δεν μπορείς γιατί έχεις χτυπηλςει το πόδι σου και μου λεει ασε με να το κανω οπως παλιά... Δεν θυμάμαι κατι αλλο πέρα απο αυτό . Θυμάμαι όμως πολύ έντονα τη γερασμένη όψη που είχε.
Βερενίκη

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Η μπλούζα είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα ρούχα που φοράμε και ως εκ τούτου είναι συστατικό της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις μπλούζες στα όνειρα μας.

Τα όνειρα με σύκα δεν είναι από τα καλά όνειρα γιατί κατά τον ονειροκρίτη δείχνουν προβλήματα, μεταβολές αλλά και κακές γνωριμίες.

Οι Άγιοι Τόποι, ο Τάφος του Χριστού, η Ιερουσαλήμ και οι εκκλησίες της είναι πνευματικά σύμβολα, τα οποία ο ονειροκρίτης εξηγεί ως ένδειξη Θείας εύνοιας για αυτόν που τα βλέπει στο όνειρό του. 

Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου ότι πηγαίνεις να προσκυνήσεις στους Αγίους Τόπους τότε  να περιμένεις την πρόοδο και επιτυχίες.

Γενικά οι πίτες στα όνειρα μάς θεωρούνται καλό σημάδι. Δείτε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πίτα.

Το λευκό θεωρείται το χρώμα της αγνότητας και της καλοσύνης. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λευκό χρώμα.

Ο ελέφαντας είναι το μεγαλύτερο θηλαστικό της Γης, και χαρακτηρίζεται από τα μεγάλα αυτιά και την προβοσκίδα, ενώ θεωρείται από τα ζώα που εύκολα γίνονται φίλοι με τον άνθρωπο. Κάπως έτσι εξηγεί και ο ονειροκριτης τα όνειρα με ελέφαντες.