ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΚΑΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ. Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΕΝΩ ΠΡΟΠΣΑΘΩ, ΠΕΦΤΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΙ ΕΝΩ ΜΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ, ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΥΝ(ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΦΑΙΡΑ;) ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ. Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ... ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν είσα ανύπαντρη γυναίκα και δεις πως πλέκεις μαλλί θα παντρευτείς γρήγορα. 

Αντίθετα, το όνειρο με πλέξιμο είναι κακό για μια παντρεμένη. Προμηνύονται καβγάδες και οικογενειακά προβλήματα. Αν όμως δεις τον άντρα σου να πλέκει, σημαίνει ότι κάνει σωστά σχέδια για το μέλλον.

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπουμε στο όνειρό μας ένα μαγαζί ή μαγαζιά;

Αν δείτε στo όνειρο σας ότι η ψυχή σας φεύγει από το σώμα σας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κινδυνεύετε να μπλέξετε σε ανώφελες υποθέσεις, που θα σας καταρρακώσουν ηθικά και πιθανώς να χάσετε και λεφτά.

Τα όνειρα με τούνελ δεν θεωρούνται καλά όνειρα γιατί υποδηλώνουν απρόσμενες αλλαγές, οικονομικές δυσκολίες και αδιέξοδα, συναισθηματικές εμπλοκές, και γενικά δυσάρεστες καταστάσεις στην εργασία, τον έρωτα και την οικογένεια.

Όπως συμβαίνει συνήθως, τα όνειρα με ξύρισμα έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος θα το δει αλλά και τι ακριβώς θα δει ότι ξυρίζει.

Ετσι, αν ένας άντρας ονειρευτεί ότι ξυρίζεται ή ότι τον ξυρίζουν, είναι καλό οιωνός. Σημαίνει ότι θα απαλλαγεί από κάποιες στενοχώριες ή από προβλήματα οικονομικής φύσης.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι οδοιπόρος και μόνος σου σε έρημο δρόμο, περίμενε δύσκολες μέρες γεμάτες στενοχώρια. Αν τα παπούτσια είναι βρώμικα και σκισμένα περίμενε και αρρώστιες.