Γιαγιά παίρνει τηλέφωνο

Είδα σε όνειρο ότι η γιαγιά μου (που είναι ζωντανή) και μένει στο σπίτι του θείου μου, σε μια πόλη μακριά από τη δική μου, πήρε τηλέφωνο στο σπίτι μας και η μητέρα μου δεν ήθελε να το σηκώσουμε. Τελικά, το σήκωσα εγώ και η γιαγιά μου μου είπε να κρατήσω την υπόσχεση μου και να πάω να την πάρω από εκεί που είναι (χωρίς να της έχω δώσει εγώ τέτοια υπόσχεση). Εγώ προσπαθούσα να καταλάβω τι έγινε αλλά δεν μου είπε και τελικά της το υποσχέθηκα ότι θα πάω να την πάρω κ αμέσως μετά ξύπνησα. Να ανησυχήσω για τη γιαγιά μου;
Γωγω

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η λεμονιά συμβολίζει παραδοσιακά την αισιοδοξία, την αντίσταση στο κακό, την ελπίδα για το καλύτερο αύριο που έρχεται.

Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο γλυκό των Χριστουγέννων και φυσικά ένα από τα αγαπημένα όλου του κόσμου στην Ελλάδα. Ωστόσο, παρότι τρώμε μελομακάρονα και ευχαριστιόμαστε, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν αν ονειρευτείς ότι τρως μελομακάρονα, θα μάθεις κάτι άσχημο που θα σε πικράνει πολύ.

Τα όνειρα με παπούτσια εξηγούνται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του υποδήματος, αλλά και το ποιον είδες να τα φοράει. Τα παπούτσια αντιπροσωπεύουν τις πορείες μας στη ζωή, τις επιλογές που κάνουμε και την κατεύθυνση που ακολουθούμε.

Το τρέξιμο είναι μια γνώριμη διαδικασία για τον άνθρωπο, αφού τρέχουμε είτε για προπόνηση είτε για δουλειές. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τρέξιμο.