Είδα τον Παππού μου

Καλησπέρα.. ας ξεκινήσουμε οτι ο παππούς μ απεβίωσε προχθές το βράδυ . Εγω ενώ αυτό το είχα μάθει ,την επόμενη μέρα το βράδυ πριν γίνει η κηδεία είδα τον παππού μου στον ύπνο μ να προσπαθεί να σηκωθεί (ενω τον τελευταίο καιρό ήταν παράλητος λόγω του καρκίνου) τον είδα οπως ηταν πριν αρρωστήσει(με πιο στρογγυλα μάγουλα,με μαλλιά) απλα με κάτι κόκκινα σημάδια στο πρόσωπο .Οταν τον είδα να προσπαθεί να σηκωθεί ( ηταν στο σαλόνι και οχι στο κρεβάτι που ηταν τον τελευταιο καιρό )τον ρώτησα : Τι κάνεις εκεί παππού; και η απάντηση του ηταν : εγω θα ξανα περπατήσω θα σηκωθώ και μολις το είπε αυτο τον ειδα να περπατάει προς τ σκαλωπάτια για να ανέβει στο πάνω όροφο του σπιτιού και εγω να είμαι απο πίσω του και να τον κρατάω να μην πέσει. Επίσης εγω ήδη οταν ειχα παει την προηγουμενη μερα στο σπιτι ο παππούς βρισκόταν στην κάσα στον πάνω όροφο οπου εκεί μαζευόταν όλως ο κοσμος που ερχόταν.
Γιώργος

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το χαλάζι είναι η χειρότερη μορφή υετού, μια και προκαλεί καταστροφές σε καλλιέργειες, αυτοκίνητα, αεροσκάφη, γυάλινες κατασκευές, ενώ η έντονη χαλαζόπτωση μπορεί να αποβεί μοιραία και για τον άνθρωπο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με χαλάζι.

Η αγιογραφία είναι η τέχνη της απεικόνισης ιερών προσώπων ή θρησκευτικών σκηνών, ουσιασικά η ζωγραφική παράσταση θρησκευτικών θεμάτων από τη ζωή και τα θαύματα των αγίων της Εκκλησίας μας. Τι σημαίνει όμως η αγιογραφία στα όνειρά μας;

Όταν δεις ρολόι να δουλεύει, σημαίνει τύχη. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να αγοράζεις ρολόι, πρέπει να βάλεις σε τάξη τις υποθέσεις σου και τα προβλήματα που σε απασχολούν.

H μητέρα είναι σύμβολο ευμάρειας, τύχης, προστασίας και οικογενειακής γαλήνης. Δείχνει το πρακτικό πνεύμα του ανθρώπου και τη ροπή του στην κανονικότητα. Διαβάστε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τη μητέρα στα όνειρά μας.

Αν είσαι μαθητής ή φοιτητής το όνειρο με τετράδιο δεν έχει καμιά σημασία συνήθως -- εκτός από άγχος για τα μαθήματά σου. Για τους υπόλοιπους όμως που θα ονειρευτούν τετράδιο ή τετράδια, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές εξηγήσεις και ερμηνείες.

Ενα από τα καλά όνειρα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα βιβλία στο όνειρό σας σημαίνουν ότι κάτι καλό θα σας συμβεί.