Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ

ΕΙΔΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΝΤΥΜΕΝΗ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΣΑΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΑΓΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ;
ΝΙΚΗ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όπως συμβαίνει συχνά στον ονειροκρίτη, η καρέκλα στο όνειρο έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της καρέκλας που θα ονειρευτείς.

Οι κατσαρίδες είναι για τους περισσότερους ανθρώπους ενοχλητικά έντομα που φέρνουν αηδία και μόνο που τα βλέπουμε. Τις περισσότερες φορές, η συνάντησή μας με μια κατσαρίδα έχει ως αποτέλεσμα να την κυνηγάμε μέσα στο σπίτι. Κάπως αντίστοιχα εξηγούνται και τα όνειρα με κατσαρίδες.

Τα ρούχα που φοράμε είναι συστατικό στοιχείο της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για τον εαυτό μας. Στα όνειρα όμως τα ρούχα έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους, την κατάστασή τους κλπ.

Τα δάχτυλα, και ειδικά ο αντίχειρας, θεωρούνται από τους ανθρωπολόγους βασικός παράγοντας της εξέλιξης του ανθρώπου στη σημερινή του κατάσταση. Και γι' αυτό είναι πολύ συνηθισμένα να βλέπουμε δάχτυλα στο όνειρό μας. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα δάχτυλα;

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ώριμα φρούτα σε ένα δέντρο, είναι καλός οιωνός. Αν όμως στο όνειρο σου δεις άγουρα φρούτα, σημαίνει ότι θα απογοητευτείς από κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις σου.

Η πετσέτα στο όνειρό σας μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της πετσέτας αλλά και το περιβάλλον που βλέπετε στο όνειρο, ώστε να κατανοήσετε καλύτερα το νόημα του ονείρου. Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με πετσέτες.