Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΗΜΟΥΝΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ Η ΣΚΑΘΑΡΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΓΕΝΝΟΥΣΑ.ΜΕΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ
ΕΙΡΗΝΗ

Λάουρα Σταματοπούλου

πριν από 2 χρόνια 1 μήνας

Ονειρεύτηκα, ότι πήγα σε ένα νοσοκομείο και οι νοσηλεύτριες με πήγαν να δω τους ασθενείς με κορονοιό στην εντατική. Μόλις κατεβήκαμε με τον ανελκιστήρα κάτω παρατήρησα ότι όλες οι γυναίκες που ήταν ξαπλωμένες στα κρεβάτια είτε έκαναν εμμετό με αίμα είτε ήταν κάπου πασαλιμένες με αίμα. Μόλις ρώτησα γιατί ματώνουν, μου είπε ότι ήταν φυσιολοφικό. Ξαφνικά σηκώνεται μια ξανθιά ασθενή με πατερίτσες ξύλινες που είχε αίμα στο στόμα της από το κρεβάτι και πηδάει επάνω μου. Μου λέει ότι εγώ έφταιγα που ζούσε αυτό, επειδή δεν την βοήθησα όταν μου ζήτησε την μάσκα μου για να καλύψει ότι είχε τον κορονοιό. Απειλούσε ότι θα με σκοτώσει, αλλά κανένας δεν με βοηθούσε, μόνο κοίταζαν. Ξαφνικά και οι άλλες γυναίκες σηκώθηκαν από τα κρεβάτια τους και η νοσηλεύτρια είπε,ότι καμία τους δεν είχε κορονοιό και αυτό το νοσοκομείο το χρησιμοποιεί ώς δικαιολογία, ώστε να φέρνουνε καινούργιες γυναίκες για να τις παιδεύουνε ώς που να πεθάνουνε μόνες τους από τον πόνο. Μετά ξύπνησα, επειδή έπρεπε να ξυπνήσω για το σχολείο.

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Το μπαλκόνι είναι χώρος αναψυχής για ένα σπίτι, εκεί όπου καθόμαστε για να ρεμβάσουμε μέσα σε λουλούδια ατενίζοντας τον ουρανό. Στα όνειρα έχει συνήθως θετική σημασία.

Ο βράχος είναι γεωλογικός σχηματισμός που συνήθως συμβολίζει τη δύναμη, γι' αυτό λέμε συχνά "δυνατός σαν βράχος". Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βράχους και βράχια.

Η λάμπα στο όνειρο συνδέεται με τα ερωτικά μας ως επί το πλείστον. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις λάμπες στο όνειρο.

Και το όνειρο αυτό ερμηνεύεται ανάλογα με το πώς βλέπεις το εργοστάσιο.

Αν ονειρευτείς ένα εργοστάσιο που δουλεύει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πλούτη και πολλά χρήματα

Αν όχι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει απώλεια χρημάτων.

Τα δέντρα είναι πηγή οξυγόνου και ζωής, ειδικά τα μεγάλα καταπράσινα δέντρα συμβολίζουν πάντα την ευμάρια, την καλλιέργεια και τον πλούτο.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε όνειρο με πολλά πράσινα δέντρα, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε χαρές και πλούτη.