Μια αγνωστη νεκρη μου μιλησε..

Στο όνειρο μου ημουν άντρας ενω στην πραγματικοτητα ειμαι γυναικα και καποιος αγνωστος μου ειπε να παω να ψαξω για δευτερη φορα το πτωμα μιας γυναικας που ειχε πεθανει απο εναν πολεμο..τελος παντων το βρηκα. Αυτη η γυναικα αλλα και εγω, φορουσαμε μωβ ρουχα.Οταν την βρήκα ζωντανεψε και μου ειπε "αυτη τη φορα θα σε βοηθησω" και εξαφανιστηκε .αυτο ηταν το ονειρο Δεν βγαζω ακρη..pls help..
georgia

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο γρίφος είναι ένα πρόβλημα που απαιτεί σκέψη για την επίλυσή του, και συχνά θέλει να σκεφτούμε με αντισυμβατικό τρόπο για να το λύσουμε. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με γρίφους.

Τα όνειρα με τηλεόραση και οθόνες έχουν διαφορετικές ερμηνείες. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για κάθε περίπτωση.

Η παγίδα είναι γενικά όνειρο με διττή σημασία. Δηλαδή αν ονειρευτείς ότι έχεις πιαστεί σε μια παγίδα (π.χ. για ζώα ή πουλιά) σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα είτε γιατί κινδυνεύεις από κάποια αρρώστια είτε στην πραγματικότητα νιώθεις παγιδευμένος σε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως περιπλανιέσαι μόνος σε ένα δάσος, είναι οιωνός ότι νιώθεις αμηχανία και απομόνωση.

Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα με πουλιά θετικά, δηλαδή αν ονειρευτείτε πουλιά που πετάνε και κελαηδούν αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ευτυχία και αγάπη.

Αν δεις να σκοτώνεις πουλιά, σε περιμένουν ατυχίες και δυσάρεστες ειδήσεις.

Γενικά το όνειρο με σχολείο δείχνει ότι είτε έχετε ανασφάλεια και αναπολείτε το παρελθόν ή θέλετε να έχετε ευτυχία στη ζωή σας.