εκατονταδες νεκρες γατες

Ειδα οτι περπατουσα στο δρομο και εβγαζαν απο μια τεραστια λακουβα εκατονταδες νεκρα γατια το ενα πανω στο αλλο..καποια νιαουριζαν κ ξεψυχουσαν την ιδια στιγμη. Ακομη κατω ηταν χωματοδρομος και καθως πατουσα εβλεπα πατυσακια γατιων και χερακια να ξεπροβαλλουν μεσα απ το εδαφος δηλαδη υπηρχαν νεκρα γατια απο κατω μου σκεπασμενα με χωμα
xristina

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Προσοχή σε αυτό το όνειρο γιατί συνήθως θεωρείται ότι είναι οιωνός για λεφτά, αλλά δεν είναι πάντα έτσι σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.

Γενικά, αν δεις σφαγείο με σφαγμένα ζώα θα έχεις κάποιες δυσκολίες αλλά τα πράγματα στα οικονομικά θα φτιάξουν.

Αν ονειρευτείς να σφάζουν ζώα μπροστά σου τότε όλες σου οι οικονομικές υποθέσεις σου θα πάνε καλά.

Αν ακούσεις ζώα να κλαίνε και να φωνάζουν όταν τα σφάζουν θα έχεις ερωτική απογοήτευση.

Τα σαλιγκάρια είναι χαριτωμένα πλάσματα που φημίζονται για το καβούκι τους αλλά και την μικρή ταχύτητά τους. Τα όνειρα με σαλιγκάρια όμως σε γενικές γραμμές δεν θεωρούνται καλοί οιωνοί.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς  κάποιος να σε υπνωτίζει και να σου λέει να κάνεις ότι θέλει, τότε αυτό σημαίνει ότι θα γίνεις υποχείριο κάποιου ή ότι ο σύντροφός σου σε κοροιδεύει.

Το χώμα στα όνειρά μας είναι συνήθως κακός οιωνός αντίστοιχα με τη στάχτη.

Γενικά η λάσπη στα όνειρα είναι κακός οιωνός. Όπως και στην πραγματική ζωή μας φέρνει προβλήματα, έτσι και στο όνειρο η λάσπη είναι σύμβολο για στενοχώριες, δύσκολες μέρες και αναποδιές.