καθηγήτριά μου με χαρτονομίσματα

Καλησπερα! Πριν απο μερικες μερες ειδα μια καθηγητρια μου να μου δινει χρηματα,συγκεκριμεμα 4-5 χαρτονομισματα των 20ευρω. Μια δυο μερες μετα την ειδα παλι στον υπνο μου ντυμενη λεει στα ασπρα και μου εκανε εντυπωση γιατι αυτη πενθει (εχασε πριν 10 μερες περιπου την αδερφη της) και σκεφτομαι εκεινη τη στιγμη και λεω "μα καλα,αυτη πενθει και φοραει ασπρα??" και ξανασκεφτομαι "α και το ασπρο πενθος ειναι στην Κινα". Θελω να ρωτησω τι συμβολιζουν τα χρηματα που μου εδωσε και γιατι βλεπω αυτην τη συγκεκριμενη γυναικα στον υπνο μου?? Η αληθεια ειναι πως με εχει απογοητευσει πολυ στη ζωη μου... Ευχαριστω πολυ!!
Μαρια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.

Αν δεις ότι αυτό που έστειλες σε κάποιο διαγωνισμό για αναγνώριση ή βράβευση δεν βραβεύθηκε, πρόσεξε να μη δεχθείς πρόταση για δουλειά που θα σου γίνει από κάποιο φίλο σου.

Τα λιοντάρια είναι από τα πιο ισχυρά άγρια ζώα και πάντοτε συμβολίζουν το σφρίγος και τη δύναμη. Παρόμοιο, το λιοντάρι στο όνειρο είναι σημάδι ισχυρού χαρακτήρα, τύχης και πραγμάτωσης των προσδοκιών μας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως ψηφίζεις, θα βοηθήσεις κάποιον ουσιαστικά και αποτελεσματικά.

Η παγίδα είναι γενικά όνειρο με διττή σημασία. Δηλαδή αν ονειρευτείς ότι έχεις πιαστεί σε μια παγίδα (π.χ. για ζώα ή πουλιά) σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα είτε γιατί κινδυνεύεις από κάποια αρρώστια είτε στην πραγματικότητα νιώθεις παγιδευμένος σε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις.

Τα όνειρα με χρηματοκιβώτια δείχνουν ότι θα έχετε προβλήματα στην οικονομική σας κατάσταση και στις επιχειρήσεις σας, αν έχετε, ενώ θα κινδυνεύσετε να χάσετε λεφτά.