Γύφτισσα παίρνει τη βέρα μου

Είδα ότι είχα πάει με το γιό μου ταξίδι μάλλον Κωνσταντινούπολη αν θυμάμαι καλά, και είχα έντονη ανάγκη να πάω τουαλέτα, εψαχνα στα γύρω μαγαζιά απεγνωσμένα και κάποια στιγμή βρήκα μία και μπήκα χωρίς να ρωτήσω. Αφού εξυπηρετήθηκα, στην έξοδο ήταν μία γυναίκα σαν γύφτισσα, σαν τσιγγάνα ή χανούμισα και μου ζήτησε νε πληρώσω για την τουαλέτα. Της εξήγησα ότι δεν είχα λεφτά μαζί μου και ψάχνωντας τις τσέπες μου βρήκα πορτοκάλι και κάποιο φρούτο ακόμα νομίζω μήλο σίγουρα το ένα όμως ήταν πορτοκάλι. Τις τα δίνω και μου τα πετάει πίσω και μου λέει δεν θέλω αυτά και με μία κίνηση μου αρπάζει τη βέρα μου απο το δάχτυλο λέγοντας αυτό θέλω. Και εκεί τρομαγμένη πετάχτηκα... Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.
Ελένη

Τάσος

πριν από 7 χρόνια 2 μήνες

Είδα πως δύο τσιγγάνες είχαν μπει στην αυλή του σπιτιού μου, μαζί τους ήταν ο πατέρας μου με τον αδερφό μου και κάποιους ακόμα που δεν θυμάμαι, μιλούσαν αρκετά έντονα Σαν να τσακωνοντουσαν και ο πατέρας μου να προσπαθούσε να τους διώξει. Τότε η μια με βλέπει μέσα από το τζάμι και κάτι μου είπε που δεν θυμάμαι, μετά ακούω την μητέρα μου που μου λέει "έλα διώξ' τες" και βγαίνοντας έξω ακούω τον αδερφό μου να λέει "ρε πατέρα εδώ είναι, δεν τις βλέπεις;" και ο πατέρας μου απαντάει "Δεν υπάρχει τίποτα Νίκο μου" και ούτε εγώ τις έβλεπα.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα δέντρα είναι πηγή οξυγόνου και ζωής, ειδικά τα μεγάλα καταπράσινα δέντρα συμβολίζουν πάντα την ευμάρια, την καλλιέργεια και τον πλούτο.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε όνειρο με πολλά πράσινα δέντρα, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε χαρές και πλούτη.

Οίνος ευφραίνει καρδία. Το κρασί μας κάνει πιο καλόκαρδους. Αλλά τι σημαίνει όταν δούμε κρασί στο όνειρό μας. Δείτε πως ερμηνεύει το κρασί ο ονειροκρίτης. 

Τα ώριμα σταφύλια συμβολίζουν τη χαρά. Αν τα ονειρευτείς σημαίνει ότι έχει επαγγελματικές και αισθηματικές επιτυχίες, ενώ αν έχεις προβλήματα υγείας σύντομα θα τα ξεπεράσεις.

Οι ωτασπίδες είναι ένα απλό εργαλείο για τα αυτά, για να έχουμε την ησυχία μας και να μην ακούμε θόρυβο. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις ωτασπίδες στο όνειρο!

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς στρατιώτη στον ύπνο σου, τότε δείξε υπομονή και όλα θα πάνε καλύτερα.

Ένας οπλισμένος στρατιώτης σημαίνει προστασία.

Πολλοί στρατιώτες δείχνουν συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα.