Γύφτισσα παίρνει τη βέρα μου

Είδα ότι είχα πάει με το γιό μου ταξίδι μάλλον Κωνσταντινούπολη αν θυμάμαι καλά, και είχα έντονη ανάγκη να πάω τουαλέτα, εψαχνα στα γύρω μαγαζιά απεγνωσμένα και κάποια στιγμή βρήκα μία και μπήκα χωρίς να ρωτήσω. Αφού εξυπηρετήθηκα, στην έξοδο ήταν μία γυναίκα σαν γύφτισσα, σαν τσιγγάνα ή χανούμισα και μου ζήτησε νε πληρώσω για την τουαλέτα. Της εξήγησα ότι δεν είχα λεφτά μαζί μου και ψάχνωντας τις τσέπες μου βρήκα πορτοκάλι και κάποιο φρούτο ακόμα νομίζω μήλο σίγουρα το ένα όμως ήταν πορτοκάλι. Τις τα δίνω και μου τα πετάει πίσω και μου λέει δεν θέλω αυτά και με μία κίνηση μου αρπάζει τη βέρα μου απο το δάχτυλο λέγοντας αυτό θέλω. Και εκεί τρομαγμένη πετάχτηκα... Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.
Ελένη

Τάσος

πριν από 6 χρόνια 8 μήνες

Είδα πως δύο τσιγγάνες είχαν μπει στην αυλή του σπιτιού μου, μαζί τους ήταν ο πατέρας μου με τον αδερφό μου και κάποιους ακόμα που δεν θυμάμαι, μιλούσαν αρκετά έντονα Σαν να τσακωνοντουσαν και ο πατέρας μου να προσπαθούσε να τους διώξει. Τότε η μια με βλέπει μέσα από το τζάμι και κάτι μου είπε που δεν θυμάμαι, μετά ακούω την μητέρα μου που μου λέει "έλα διώξ' τες" και βγαίνοντας έξω ακούω τον αδερφό μου να λέει "ρε πατέρα εδώ είναι, δεν τις βλέπεις;" και ο πατέρας μου απαντάει "Δεν υπάρχει τίποτα Νίκο μου" και ούτε εγώ τις έβλεπα.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με νυχτερίδες δε είναι καλά όνειρα και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κακό σημάδι. Η νυχτερίδα συμβολίζει δεινά και στενοχώριες.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείτε νυχτερίδες θα έχετε προβλήματα στα αισθηματικά, στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας.

Οι αράχνες είναι έντομα που φημίζονται για την ικανότητά τους να υφαίνουν ιστούς οι οποίοι είναι θανατηφόρες παγίδες για τα θύματά τους. Ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της αράχνης που θα ονειρευτείτε, ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική ερμηνεία.

Το μέλι στην κυψέλη ή σε δοχεία, σημαίνει μεγάλη ευτυχία. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως μέλι θα δοκιμάσεις κάποια πίκρα.

Το όνειρο με στραγάλια δεν είναι καλό όνειρο, γιατί τα στραγάλια υποδηλώνουν λόγια και κακές κουβέντες εναντίον σας.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να τρως ή να προσφέρεις στραγάλια, σημαίνει ότι υπάρχουν κουτσομπολιά γύρω από εσένα.

Η γέννα και γενικά η γέννηση ενός νέου πλάσματος είναι από τα πιο χαρούμενα πράγματα στον κόσμο. Η γέννα στο όνειρο όμως έχει διαφορετικές σημασίες.

Οι γάμπες είναι ένα από τα σημεία του σώματος που θαυμάζει συνήθως το αντρικό φύλο στις γυναίκες. Ωστόσο, ο ονειροκρίτης δεν έχει ευχάριστη ερμηνεία για όνειρα με γάμπες.