Σεξ, γυμνια, εσωρουχο, σπίτι, φωτογραφίες, ντουζ

Γεια σας, είδα στον ύπνο μου ότι έκανα τρίο με το αγόρι μου και την πρώην του (την ξέρω και εγώ στην πραγματικότητα) και ήμασταν και οι τρεις γυμνοί σε ένα πολύ μεγάλο σπίτι. Πριν ξεκινήσουμε είδα ότι έβγαλα ένα άσπρο εσώρουχο και το έκρυψα σε ένα ντουλάπι γιατί μου φαινόταν βρώμικο και κατά την διάρκεια της επαφής πέρναγε ένας άλλος γνωστός μου από το δωμάτιο που βρισκόμασταν και μας έβγαζε φωτογραφίες και δεν θέλαμε εμείς. Πάντως και εγώ και ή άλλη κοπέλα δεν το πολυθέλαμε γενικά και δεν ήμασταν χαρούμενες αλλά το αγόρι μου ήταν και μόλις τελειώσαμε πήγα να κάνω ντουζ αλλά είχαν πρόβλημα οι σωλήνες και δεν έβγαζε νερό και ήρθε το αγόρι μου και τους έφτιαχνε. Τι μπορεί να σημαίνει?
Ανθούλα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με βατόμουρα δεν καθόλου καλοί οιωνοί.

Αν ονειρευτείτε απλώς βατόμουρα, να περιμένετε αναποδιές στις δουλειές σας.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι μαζεύετε βατόμουρα, είναι προμήνυμα ατυχίας και μπλεξιμάτων.

Στον δυτικό πολιτισμό, εδώ και εκατοντάδες χρόνια το μαύρο χρώμα θεωρείται ως το χρώμα του πένθους, ενώ έχει επικρατήσει και ως το χρώμα της αμαρτίας σε αντίθεση με το λευκό, το άσπρο που συμβολίζει το αγνό, τη γέννηση που δεν έχει «μολυνθεί» από την αμαρτία. Τα όνειρα με μαύρα ρούχα ή γενικότερα αντικείμενα με μαύρο χρώμα έχουν διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με την περίπτωση. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για το καθένα...

Τα όνειρα με βροχή είναι γενικά καλά όνειρα, αρκεί να δείτε ήρεμη βροχούλα. Αν ονειρευτείτε όμως καταιγίδα να λυσσομανάει ή λασποβροχή τα πράγματα δεν θα είναι τόσο καλά.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να μαζεύεις σκουπίδια με το φαράσι, θα πληροφορηθείς ότι κάποιοι λένε κακόβουλα σχόλια εις βάρος σου.  Είναι άτομα του περιβάλλοντός σου είτε στην οικογένεια είτε στη δουλειά σου.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σαύρα στον ύπνο σου, να προσέξεις γιατί η φιλία και η αγάπη των φίλων σου είναι ψεύτικη.

Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σου κάνουν κακό την ίδια ώρα που θα σου παριστάνουν τους φίλους. Πρόσεξε, λοιπόν για να μην το μετανιώσεις.

 

 

Το χαρτί είναι ένα κλασικό ανθρώπινο μέσο για την έκφραση ιδεών, την επικοινωνία και τη γνώση. Τα όνειρα με χαρτί έχουν πολυποίκιλες ερμηνείες, ανάλογα με τι είδαμε ακριβώς και τα συναισθήματα μας. Δείτε τις πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με χαρτί.