Γατα-φιδι-καμπιες-κουτσουλιες

Ήμουν με μια κοπέλα την οποία προσωπικά δε γνωρίζω μόνο φατσικα κ βγαιναμε από το υπνοδωμάτιο στο σαλόνι όπου ήταν κάποια ατομα. Ξαφνικά βλέπουμε μια γκρι γάτα ή οποία δεν ήταν άγρια κ την βγαλαμε εξω στο μπαλκόνι, προσπαθούσε να μπει κ πάλι αλλά της κλείσαμε την πορτα. Κ αφού συμβαίνει αυτό πάμε στο μπανιο κ ξαφνικά σε ενα ένα σημείο του μπάνιου υπήρχε ένα ντουβαρακι στο οποίο πάνω ήταν πολλές κάμπιες, κουτσουλιές, φωλιές πουλιών χωρίς πουλιά κ ένα μικρό φίδι τυλιγμένο σε ένα ξυλαρακι!
Semina

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με δουλειά ή εργασία είναι από τα πιο δυσεξήγητα στον ονειροκρίτη, διότι έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος της δουλειάς, τις συνθήκες αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο και τι ακριβώς βλέπει ότι συμβαίνει.

Όταν κάποιος βλέπει στο όνειρό του κλειδί ή κλειδιά, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Συνήθως, τα κλειδιά αντιπροσωπεύουν την πρόσβαση, την ευκαιρία ή την επίλυση προβλημάτων στη ζωή μας. Γενικά, πρόκειται για καλά όνειρα.

Το όνειρο με δικαστήριο σημαίνει γενικά προβλήματα και ενοχλήσεις στις δουλειές σου. Ακόμα κι αν δεις απλώς την άδεια αίθουσα ενός δικαστηρίου ή το κτίριο ενός δικαστικού μεγάρου να προσέχεις γιατί αυτό το όνειρο σημαίνει πάντα αναποδιές και δυσκολίες, ειδικά στα επαγγελματικά.

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε τα όνειρα με θάνατο ή με πεθαμένο δε θεωρούνται πολύ άσχημα όνειρα ή ιδιαίτερα κακοί οιωνοί. Κι αυτό γιατί το να δούμε θάνατο στον ύπνο μας σημαίνει συνέχιση της ζωής ή αγωνία για κάποιο πρόσωπο που δεν έχουμε δει για καιρό.

Ο σκορπιός είναι ένα από τα πλέον επικίνδυνα και σε ορισμένες περιπτώσεις θανατηφορά έντομα για τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό, και ο ονειροκρίτης θεωρεί τα όνειρα με σκορπιούς ως οιωνούς κακών γεγονότων ή προμηνύματα για ύπουλα σχέδια.

Ο ταύρος σύμφωνα με τον ονειροκρίτη είναι σύμβολο του έρωτα. Ο ταύρος με τον οποίο παλεύεις, συμβολίζει τον εχθρό σου, τον αντίπαλο σου, μια αντίζηλο ή τον ίδιο σου τον εαυτό και το εγωισμό σου...