Ταιζα φιδι (ως κατοικιδιο)

ειδα στον υπνο μου οτι ειχα λεει ενα τεραστιο φιδι σα βοα,πρασινο κ βαρυ. Κυκλοφορουσε ελευθερο στους χώρους.Το ειχα μαζι με ενα σκυλο λεει σ ενα σπιτι που εμοιαζε με νοσοκομειο ή κλινικη καπως ετσι. Ειχα μια στοιβα νεκρα λευκα ποντικια σ ενα τραπεζι για να το ταιζω και τελικα το τάισα κονσερβα σαν κι αυτη που δινουμε στους σκυλους και φλοιδες τυριου.
Ρία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείτε να πιάνετε βατράχια, προσέξτε τα θέματα υγείας, γιατί αυτά θα δημιουργήσουν προβλήματα στην οικογένεια σας.

Όταν δεις ρολόι να δουλεύει, σημαίνει τύχη. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να αγοράζεις ρολόι, πρέπει να βάλεις σε τάξη τις υποθέσεις σου και τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Ο Ήλιος είναι το αστέρι του ηλιακού μας συστήματος και το λαμπρότερο σώμα του ουρανού. Μας δίνει ζωή και μας ζεσταίνει και έχει εξέχουσα θέση στη λαϊκή παράδοση. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ήλιο;

Η ελιά είναι ένα ευλογημένο δέντρο, που συμβολίζει την ειρήνη και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Μας δίνει περίφημους και πολύ θρεπτικούς καρπούς, τις ελιές, και από αυτούς οι άνθρωποι βγάζουμε το λάδι.

Η κρεμάλα και το κρέμασμα ήταν ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους εκτέλεσης δια βασανισμού που επινόησε ποτέ η ανθρωπότητα. Στο όνειρο η κρεμάλα σε σπάνιες περιπτώσεις σημαίνει κάτι καλό....

Αν δείτε αυτιά στο όνειρο σας, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι κάποιο κακόβουλο πρόσωπο σας προσέχει, προσπαθεί να ακούσει συζητήσεις σας για να μπορέσει να σας βλάψει.