Κηδεία της ηδη νεκρής γιαγιάς μου.

Καλημερα! Ειδα ενα ονειρο που γενικά εξηγείται ευκολα όμως ενα στοιχείο με ανησυχεί: Ειδα οτι βρισκομουν στην κηδεια της γιαγιας μου, η οποια εχει πεθανει 20 χρονια τωρα, και η οποια στο φερετρο ειχε κρυμμενα χρυσα νομισματα στα γονατα της, κατω απο το σαββανο που τη μισοσκεπαζε. Ενας οικογενειακος φιλος, βρισκοταν εκει εχοντας στην κρυμμενη χουφτα του ψευτικα χρυσα νομισματα, και προσπαθουσε να παρει της νεκρης και ναβαλει τα ψευτικα στη θεση τους. Εγω δεν ηθελα να συμβει κατι τετοιο και βρηκα πανω μου και εγω ψευτικα νομισματα και προτιμησα να παρω εγω αντι για τον ξενο οσα καταφερω να ανταλλαξω στα κρυφα κατα την ωρα της κηδειας. Στην πορεια ο "φιλος" αποκαλυφθηκε καθως καποιος του τραβηξε κατα λαθος το σακακι που ειχε σκεπασει τη χουφτα με τα ψευτικα κερματα. Ενω εγω μεχρι εκεινη τη στιγμη ειχα παρει τρια χρυσα νομισματα στα κρυφα και τα ειχα ανταλλαξει με τρια ψευτικα. Τα κερματα τα εκρυψα στην καλτσα μου. Στην πορεια ο ιερεας ολοκληρωσε την κηδεια και φανερωθηκε οτι η γιαγια μου κηδευοταν με το ενα της ποδι στο γυψο. -περιπλοκο ονειρο κ με πολλους συμβολισμους... Σημειωτεον, η γιαγια μου εχει ξαναερθει σε ονειρο ζητωντας μου κερί.... Υπαρχει καποιος αποσυμβολισμος των κερμάτων της πεθαμενης;
Στέφανος Π.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να υπνοβατείς στο όνειρο σου, σε περιμένει μεγάλη ερωτική απογοήτευση και γενικότερα στενοχώριες και πίκρες.

Το να δεις στάχτη δεν είναι καθόλου καλό όνειρο.

Συμβολίζει ότι θα έχεις αποτυχίες στον επαγγελματικό τομέα ενώ τα ερωτικά σου θα πάνε κατά διαόλου.

Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπουμε στο όνειρό μας ένα μαγαζί ή μαγαζιά;

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς πως ψηφίζεις, θα βοηθήσεις κάποιον ουσιαστικά και αποτελεσματικά.

Η κατσαρόλα είναι ένα σκεύος μαγειρικής που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά. Στα όνειρα συμβολίζει συχνά αυτά που έχουμε ή αυτά που μας λείπουν. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κατσαρόλες.

Ένα όνειρο με ποντίκι μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το πώς εμφανίζεται το ποντίκι στο όνειρο και την αίσθηση που μας αφήνει. Γενικά, τα ποντίκια συμβολίζουν την απειλή, τον φόβο, την ανησυχία και την ανασφάλεια.