Γατα δικι μου

Ειδα οτι εσωσα το δικο μου γατακι απο ενα μαυρο σκυλο . Στη συνεχεια μου αφησανε το σκυλο να τον προσεχο στο σπιτι μου. Ηταν της θειας μου
Δημητρης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ζήλεια.

Οι ωτασπίδες είναι ένα απλό εργαλείο για τα αυτά, για να έχουμε την ησυχία μας και να μην ακούμε θόρυβο. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις ωτασπίδες στο όνειρο!

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με διαμάντι ή διαμάντια σημαίνει επιτυχίες. Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς διαμάντια, να περιμένεις γάμο με πλούσιο και ίσως διάσημο άντρα. 

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σαύρα στον ύπνο σου, να προσέξεις γιατί η φιλία και η αγάπη των φίλων σου είναι ψεύτικη.

Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σου κάνουν κακό την ίδια ώρα που θα σου παριστάνουν τους φίλους. Πρόσεξε, λοιπόν για να μην το μετανιώσεις.

 

 

Το ραβανί είναι ένα από τα ωραιότερα γλυκά της κουζίνας μας, και συνήθως το απολαμβάνουμε με παγωτό. Για τον ονειροκρίτη, το ραβανί είναι σύμβολο των συναισθημάτων μας.

Αν ονειρευτείτε στεφάνι γάμου, για τους παντρεμένους σημαίνει οικογενειακή ευτυχία. Για τους ανύπαντρους σημαίνει επιθυμία γάμου.

Το δάφνινο στεφάνι προμηνύει ότι θα σας αναγνωρίσουν στη δουλειά σας και θα λάβετε δόξα και τιμές.