Απήγαγαν την αδερφή μου

Την Δευτέρα βράδυ (ξημερώματα τρίτης) είδα ότι κάποια κοπέλα είχε ψυχολογικά προβλήματα και δίχως λόγο απήγαγε την αδερφή μου. Την ψάχναμε σαν τρελοί εγώ και οι γονείς μου. Την βρήκαμε και ήταν νεκρή σε ένα πεζοδρόμιο. Την σηκώνει ο πατέρας μου και την βάζουμε σε ένα μαύρο τζιπ που οδηγούσα εγώ και μέσα στο αυτοκίνητο ζούσε και ήταν μια χαρά. Θα το εκτιμούσα αν μπορούσα να έχω κάποια εξήγηση καθώς έχω πανικοβληθεί από την ημέρα που το είδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ειρήνη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το να ονειρευτείς ψητό οποιουδήποτε είδους θεωρείται ένα πολύ καλό όνειρο, πλην κάποιων εξαιρέσεων.

Δυσάρεστο όνειρο κατά τον ονειροκρίτη, γιατί προμηνύει ασθένειες στενοχώριες και μεγάλες δυσκολίες στη ζωή σου.

Αν ονειρευτείς ότι πέφτεις σε χαράδρα να προσέξεις την υγεία σου γιατί θα αρρωστήσεις.

Το ξενοδοχείο είναι το μέρος που έχουμε συνδέσει με τις διακοπές μας αλλά είναι και σύμβολο για τους ξένους και τον τουρισμό. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ξενοδοχεία;

Οι γάμπες είναι ένα από τα σημεία του σώματος που θαυμάζει συνήθως το αντρικό φύλο στις γυναίκες. Ωστόσο, ο ονειροκρίτης δεν έχει ευχάριστη ερμηνεία για όνειρα με γάμπες.

Τα όνειρα με νηστείες και παρόμοια πράγματα θεωρούνται κακοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη.  Ετσι, αν ονειρευτείς σου πως κάνεις νηστεία ή νηστεύεις, αυτό προμηνύει φτώχεια και υποκρισία.

Ονειρευτήκατε ότι είστε οδοντίατρος ή ότι πήγατε σε οδοντογιατρό; Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους οδοντιάτρους στα όνειρα μας.