Αυτοκίνητο θάλασσα

Καλησπέρα σας . Οδηγούσα το αυτοκίνητο μου νύχτα , και έπεσα στην θάλασσα , το πρώτο που σκέφτηκα και έκανα ήταν ν ανοίξω το παράθυρο όσο ήταν το αυτοκίνητο στην επιφάνεια της θάλασσας για να μπορέσω να βγω . Αυτό !!! Δεν ειδα αν βγήκα η αν βούλιαξε το αυτοκίνητο στην θάλασσα . Ευχαριστω θερμά !
Αναστασία

Θανάσης

πριν από 3 χρόνια 7 μήνες

Εφυγε το αυτοκίνητο μόνοτου,και επεσε στην θάλασσα.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οι ταβέρνες είναι μέρη όπου τρώμε, πίνουμε και διασκεδάζουμε, αλλά ο ονειροκρίτης ερμηνεύει διαφορετικά τέτοιου είδους όνειρα.

Ετσι, αν δεις όνειρο ότι  κάθεσαι σε ταβέρνα να περιμένεις ζηλοτυπίες και φιλονικίες στη σχέση ή στο γάμο σου.

Το χαλάζι είναι η χειρότερη μορφή υετού, μια και προκαλεί καταστροφές σε καλλιέργειες, αυτοκίνητα, αεροσκάφη, γυάλινες κατασκευές, ενώ η έντονη χαλαζόπτωση μπορεί να αποβεί μοιραία και για τον άνθρωπο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με χαλάζι.

Αν ονειρευτείς πως ανάβεις αναπτήρα, αυτό σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει μεγάλη ευτυχία στον ερωτικό και σεξουαλικό τομέα.

Επίσης, αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί ότι δίνει αναπτήρα σε έναν ένα ωραίο άντρα αυτό είναι οιωνός για μια νέα γεμάτη έρωτα σχέση.

Ποιος δεν έχει θυμηθεί κάποια στιγμή με νοσταλγία τη σχολική σάκα του; Τόσα χρόνια την κουβάλαγες στους ώμους σου, λογικό να τη δεις και στο όνειρο!  Βέβαια, τα όνειρα με σάκα ή τσάντα σχολική δεν είναι τόσο συνηθισμένα, ωστόσο ο ονειροκριτης έχει κάποιες ερμηνείες για να σας βοηθήσουν.

Η κατσαρόλα είναι ένα σκεύος μαγειρικής που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά. Στα όνειρα συμβολίζει συχνά αυτά που έχουμε ή αυτά που μας λείπουν. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κατσαρόλες.

Τα όνειρα με ψωμί θεωρούνται γενικά πολύ καλό σημάδι και δηλώνουν ότι θα έχετε ευημερία, πλούτη και καλή υγεία.