Σκύλοι και γάτες

Καλημέρα! Στο όνειρό μου ήμουν στο πατρικό μου κ περίμενα συγγενείς να έρθουν για κάποιο λόγο που δεν προσδιοριζόταν ακριβώς (βάφτιση, κηδεία?). Το σπίτι ήταν γεμάτο με γάτες κ σκύλους όλων των ηλικιών κ χρωμάτων, από νεογέννητα μέχρι γέρικα, άσπρα, μαύρα, πολύχρωμα.... Μου τα είχε αφήσει μια φιλοζωική για φιλοξενία. Εγώ προσπαθούσα να τα βγάλω στο μπαλκόνι, να τα ταΐσω, να τους βάλω κουτιά να κοιμηθούν κ να μη βρέχονται κι αυτά συνέχεια τρυπώναν μέσα στο σπίτι κ κρύβονταν κάτω από κρεβάτια μέσα σε ντουλάπες... παντού! Ξύπνησα εξουθενωμένη κ προβληματισμένη. Παρακαλώ μια ερμηνεία!!!
Μύριελ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη, ένας φάκελος στο όνειρο σου προμηνύει ότι θα μάθεις νέα. Το τι είδους νέα θα είναι εξαρτάται.

Αν δεις ότι κλείνεις έναν λευκό φάκελο, όλες οι υποθέσεις σου στα επαγγελματικά θα τελειώσουν καλά και γενικά τα οικονομικά σου θα ανθήσουν.

Το λιμάνι είναι το σημείο εκκίνησης αλλά και το τέλος των ταξιδιών και των περιπετειών μας. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις ένα λιμάνι στο όνειρό σου;

Γενικά τα όνειρα με παιχνίδια είναι καλά όνειρα.  Αν ονειρευτείς ότι παίζεις με παιδικά παιχνίδια θα έχεις ηρεμία, χαρές και κέρδη στην οικογένεια και την επαγγελματική ζωή σου αντίστοιχα.

Η μοτοσυκλέτα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα οχήματα που επινόησε ο ανθρώπινος νους. Προσφέρει ελευθερία και ταξίδια αλλά ενέχει ρίσκο και κινδύνους. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μοτοσικλέτες και "μηχανάκια";

Τα όνειρα με τούνελ δεν θεωρούνται καλά όνειρα γιατί υποδηλώνουν απρόσμενες αλλαγές, οικονομικές δυσκολίες και αδιέξοδα, συναισθηματικές εμπλοκές, και γενικά δυσάρεστες καταστάσεις στην εργασία, τον έρωτα και την οικογένεια.

Το κάπνισμα είναι κακή συνήθεια στην πραγματικότητα και στα όνειρα κακό σημάδι.