Σκύλοι και γάτες

Καλημέρα! Στο όνειρό μου ήμουν στο πατρικό μου κ περίμενα συγγενείς να έρθουν για κάποιο λόγο που δεν προσδιοριζόταν ακριβώς (βάφτιση, κηδεία?). Το σπίτι ήταν γεμάτο με γάτες κ σκύλους όλων των ηλικιών κ χρωμάτων, από νεογέννητα μέχρι γέρικα, άσπρα, μαύρα, πολύχρωμα.... Μου τα είχε αφήσει μια φιλοζωική για φιλοξενία. Εγώ προσπαθούσα να τα βγάλω στο μπαλκόνι, να τα ταΐσω, να τους βάλω κουτιά να κοιμηθούν κ να μη βρέχονται κι αυτά συνέχεια τρυπώναν μέσα στο σπίτι κ κρύβονταν κάτω από κρεβάτια μέσα σε ντουλάπες... παντού! Ξύπνησα εξουθενωμένη κ προβληματισμένη. Παρακαλώ μια ερμηνεία!!!
Μύριελ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με νυχτερίδες δε είναι καλά όνειρα και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κακό σημάδι. Η νυχτερίδα συμβολίζει δεινά και στενοχώριες.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείτε νυχτερίδες θα έχετε προβλήματα στα αισθηματικά, στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας.

Αν ονειρευτείς ένα ταμείο, θα ακούσεις ευχάριστα νέα και το πιθανότερο είναι ότι θα πάρεις λεφτά απρόσμενα, από εκεί που δεν το περίμενες.

Το ίδιο ισχύει αν δεις ότι εργάζεσαι σαν ταμίας.

Αν δεις ότι το ταμείο είναι άδειο, πρέπει να προσέξεις γιατί καποιοι επιχειρούν να σε εξαπατήσουν.

 

Το γλυκοκοίταγμα είναι κάτι που όλοι έχουμε βιώσει ή έχουμε κάνει μια φορά στη ζωή μας. Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα σχετικά όνειρα κάπως ανάλογα με ότι θα περιμέναμε στην πραγματική μας ζωή.

Ο τάφος, όπως και η κηδεία, είναι όνειρο με διφορούμενη ερμηνεία. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι καλός οιωνός ενώ σε άλλες περιπτώσεις δείχνει ότι θα έρθουν καταστροφές.

Ο χειμώνας είναι η εποχή του κρύου, με βροχές και χιόνια, αλλά και η εποχή που μένουμε σπίτι και χαιρόμαστε τα Χριστούγεννα. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τον χειμώνα στα όνειρά μας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σχάρα χωρίς να είναι στη φωτιά, σημαίνει στασιμότητα στα επαγγελματικά σου.

Μπορεί, όμως και να λάβεις συγχώρεση για κάποιο λάθος που έκανες.