Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Νυχτερίδα

Τα όνειρα με νυχτερίδες δε είναι καλά όνειρα και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κακό σημάδι. Η νυχτερίδα συμβολίζει δεινά και στενοχώριες.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείτε νυχτερίδες θα έχετε προβλήματα στα αισθηματικά, στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας.

Οσοι είναι παντρεμένοι και έχουν παιδιά, πρέπει να μιλάνε με τα παιδιά τους γιατί μπορεί τα προβλήματα να προέρχονται από εκεί. Οσοι δεν έχουν παιδιά, θα έχουν προβλήματα να αποκτήσουν το πρώτο τους μωρό.

Οσοι είναι ανυπαντροι και δουν νυχτερίδα σε όνειρο, δεν θα πάνε γρήγορα σε γάμο γιατί η νυχτερίδα σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα στη σχέση τους και θα πρέπει να προσέξουν μήπως ο αγαπημένος τους έχει κουραστεί από κάτι.

Στα επαγγελματικά, θα έχετε φουρτούνες και αβεβαιότητα. Αν εργάζεστε, θα κληθείτε να δουλέψετε περισσότερο ενώ αν δεν εργάζεστε θα δυσκολευτείτε να βρείτε δουλειά. Πρέπει όμως να έχετε επιμονή και να μην χαλάτε λεφτά χωρίς πρόγραμμα.

Σχόλια3

Άγνωστο

πριν από 1 μήνας 2 εβδομάδες

Είδα ότι ήμουν στο χωριό μου και ήταν βράδυ και καθόμουν με την μητέρα μου στον καναπέ και ήρθε ένα μαύρο πράγμα που πεταγε και μας κυνηγάγε ήξερα ότι είναι νυχτερίδα χωρίς να το δω μετά τρομαξα και ξύπνησα

Ανώνυμος

πριν από 8 μήνες 2 εβδομάδες

Ήμουν σε ένα γραφείο και ξαφνικά ήρθε πετώντας, χωρίς να δω ακριβώς τι ήταν, απλά το γνωρίζα με κάποιον τρόπο, κατά πάνω μου και με δάγκωσε στο δάχτυλο. Δεν έπαθα κάτι, απλά είχα την αγωνία τι μπορεί να έχω πάθει. Και από την ώρα που ξύπνησα έχω κακή διάθεση. Τι να είναι αυτό ρε παιδιά; Διάβασα την ερμηνεία και ανησυχώ ακόμη περισσότερο....

Ανώνυμος

πριν από 1 χρόνο 6 μήνες

Εγώ είδα ότι ήμουν σπίτι μου κ πετούσε πάνω μου μια νυχτερίδα η οποία έκατσε πάνω στα μαλλιά μου κ με τραβούσε κ φεύγοντας άφησε περιτωματα στο κεφάλι μου..

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Γενικά το τυρί είναι καλό σημάδι.

Αν δείτε ότι φτιάχνετε οι ίδιοι τυρί τότε μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν στην δουλειά σας.

Αν ονειρευτείτε ότι ετοιμάζατε τραπέζι για φαγητό, είναι καλός οιωνός: θα έχετε μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.

Άδειο τραπέζι, στo όνειρο, σημαίνει φτώχεια και απογοήτευση.

Το να δείτε ότι καθαρίζατε τραπέζι, σημαίνει ότι γρήγορα η ευχαρίστηση θ’ αντικατασταθεί με αδιαφορία.

Το κρύο στο όνειρο έχει διττή σημασία και οι ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης διαφέρουν ανάλογα με τα συμφραζόμενα. Διάβασε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το κρύο στα όνειρά μας.

Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ζήλεια.

Η οδήγηση θεωρείται μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες του ανθρώπου και συχνά συμβολίζει τη δύναμη και τον έλεγχο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους σε θέση οδηγού.

Τα καρύδια είναι ένας από τους πιο σημαντικούς σε θρεπτική αξία ξηρούς καρπούς αφού στη ζαχαροπλαστική, στη μαγειρική και τρώγεται και σκέτο. Είναι δε τόσο ανθεκτικά που συχνά η λέξη καρύδι χρησιμοποιείται στην καθημερινότητα μας για να χαρακτηρίσει κάποιον. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καρύδια;