Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Νυχτερίδα

Τα όνειρα με νυχτερίδες δε είναι καλά όνειρα και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κακό σημάδι. Η νυχτερίδα συμβολίζει δεινά και στενοχώριες.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείτε νυχτερίδες θα έχετε προβλήματα στα αισθηματικά, στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας.

Οσοι είναι παντρεμένοι και έχουν παιδιά, πρέπει να μιλάνε με τα παιδιά τους γιατί μπορεί τα προβλήματα να προέρχονται από εκεί. Οσοι δεν έχουν παιδιά, θα έχουν προβλήματα να αποκτήσουν το πρώτο τους μωρό.

Οσοι είναι ανυπαντροι και δουν νυχτερίδα σε όνειρο, δεν θα πάνε γρήγορα σε γάμο γιατί η νυχτερίδα σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα στη σχέση τους και θα πρέπει να προσέξουν μήπως ο αγαπημένος τους έχει κουραστεί από κάτι.

Στα επαγγελματικά, θα έχετε φουρτούνες και αβεβαιότητα. Αν εργάζεστε, θα κληθείτε να δουλέψετε περισσότερο ενώ αν δεν εργάζεστε θα δυσκολευτείτε να βρείτε δουλειά. Πρέπει όμως να έχετε επιμονή και να μην χαλάτε λεφτά χωρίς πρόγραμμα.

Σχόλια3

Άγνωστο

πριν από 6 μήνες 2 εβδομάδες

Είδα ότι ήμουν στο χωριό μου και ήταν βράδυ και καθόμουν με την μητέρα μου στον καναπέ και ήρθε ένα μαύρο πράγμα που πεταγε και μας κυνηγάγε ήξερα ότι είναι νυχτερίδα χωρίς να το δω μετά τρομαξα και ξύπνησα

Ανώνυμος

πριν από 1 χρόνο 1 μήνας

Ήμουν σε ένα γραφείο και ξαφνικά ήρθε πετώντας, χωρίς να δω ακριβώς τι ήταν, απλά το γνωρίζα με κάποιον τρόπο, κατά πάνω μου και με δάγκωσε στο δάχτυλο. Δεν έπαθα κάτι, απλά είχα την αγωνία τι μπορεί να έχω πάθει. Και από την ώρα που ξύπνησα έχω κακή διάθεση. Τι να είναι αυτό ρε παιδιά; Διάβασα την ερμηνεία και ανησυχώ ακόμη περισσότερο....

Ανώνυμος

πριν από 1 χρόνο 12 μήνες

Εγώ είδα ότι ήμουν σπίτι μου κ πετούσε πάνω μου μια νυχτερίδα η οποία έκατσε πάνω στα μαλλιά μου κ με τραβούσε κ φεύγοντας άφησε περιτωματα στο κεφάλι μου..

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με εσώρουχα έχουν να κάνουμε με τον εσωτερικό κόσμο μας, τα συναισθήματά και τα ερωτικά ενώ έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση των εσωρούχων.

Τα όνειρα με τούνελ δεν θεωρούνται καλά όνειρα γιατί υποδηλώνουν απρόσμενες αλλαγές, οικονομικές δυσκολίες και αδιέξοδα, συναισθηματικές εμπλοκές, και γενικά δυσάρεστες καταστάσεις στην εργασία, τον έρωτα και την οικογένεια.

Τα όνειρα με φορτηγά είναι αμφίσημα υπό την έννοια ότι ο ονειροκρίτης τους δίνει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τα συμφραζόμενα και τις ειδικές καταστάσεις που ονειρεύεται κανείς. Στη γενική περίπτωση αν δεις ότι οδηγάς κάποιο φορτηγό ή αυτοκίνητο σημαίνει συνήθως ότι θα έχεις επιτυχίες.

Όπως συμβαίνει συχνά στον ονειροκρίτη, η καρέκλα στο όνειρο έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της καρέκλας που θα ονειρευτείς.

Αν ονειρευτείτε ένα δάσος από βελανιδιές, είναι σημάδι γονιμότητας, ευτυχίας, και επιτυχιών σε όλους του τομείς της ζωής σας.

Βελανιδιά γεμάτη βελανίδια σημαίνει προαγωγή για τους εργαζόμενους και παιδιά ή εγκυμοσύνη για τους παντρεμένους.

Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει, λέει η παροιμία για αυτό το ανθρώπινο όργανο που μπορεί να σχηματίζει λέξεις σκληρές για τον καθένα μας. Διάβασε εδώ την ερμηνεία των ονείρων με γλώσσα.