Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Νυχτερίδα

Τα όνειρα με νυχτερίδες δε είναι καλά όνειρα και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κακό σημάδι. Η νυχτερίδα συμβολίζει δεινά και στενοχώριες.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείτε νυχτερίδες θα έχετε προβλήματα στα αισθηματικά, στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας.

Οσοι είναι παντρεμένοι και έχουν παιδιά, πρέπει να μιλάνε με τα παιδιά τους γιατί μπορεί τα προβλήματα να προέρχονται από εκεί. Οσοι δεν έχουν παιδιά, θα έχουν προβλήματα να αποκτήσουν το πρώτο τους μωρό.

Οσοι είναι ανυπαντροι και δουν νυχτερίδα σε όνειρο, δεν θα πάνε γρήγορα σε γάμο γιατί η νυχτερίδα σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα στη σχέση τους και θα πρέπει να προσέξουν μήπως ο αγαπημένος τους έχει κουραστεί από κάτι.

Στα επαγγελματικά, θα έχετε φουρτούνες και αβεβαιότητα. Αν εργάζεστε, θα κληθείτε να δουλέψετε περισσότερο ενώ αν δεν εργάζεστε θα δυσκολευτείτε να βρείτε δουλειά. Πρέπει όμως να έχετε επιμονή και να μην χαλάτε λεφτά χωρίς πρόγραμμα.

Σχόλια3

Άγνωστο

πριν από 1 χρόνο 10 μήνες

Είδα ότι ήμουν στο χωριό μου και ήταν βράδυ και καθόμουν με την μητέρα μου στον καναπέ και ήρθε ένα μαύρο πράγμα που πεταγε και μας κυνηγάγε ήξερα ότι είναι νυχτερίδα χωρίς να το δω μετά τρομαξα και ξύπνησα

Η κόρη μου είδε μια λευκή νυχτεριδα σε ένα δωμάτιο κ την πήρε στα χέρια της την έβγαλε στην αυλή κ την ακούμπησε επάνω σε ένα λουλούδι. Επίσης είδε την πεθαμένη γιαγιά της, την μητέρα μου, η οποία είχε έρθει να υπογράψει σαν μάρτυρας στον γάμο μου που ξαναπαντρευομουν τον πατέρα της κόρης μου κ πρώην άντρα μου. Ανησυχώ!!

Ανώνυμος

πριν από 2 χρόνια 5 μήνες

Ήμουν σε ένα γραφείο και ξαφνικά ήρθε πετώντας, χωρίς να δω ακριβώς τι ήταν, απλά το γνωρίζα με κάποιον τρόπο, κατά πάνω μου και με δάγκωσε στο δάχτυλο. Δεν έπαθα κάτι, απλά είχα την αγωνία τι μπορεί να έχω πάθει. Και από την ώρα που ξύπνησα έχω κακή διάθεση. Τι να είναι αυτό ρε παιδιά; Διάβασα την ερμηνεία και ανησυχώ ακόμη περισσότερο....