Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

Νυχτερίδα

Τα όνειρα με νυχτερίδες δε είναι καλά όνειρα και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κακό σημάδι. Η νυχτερίδα συμβολίζει δεινά και στενοχώριες.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείτε νυχτερίδες θα έχετε προβλήματα στα αισθηματικά, στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας.

Οσοι είναι παντρεμένοι και έχουν παιδιά, πρέπει να μιλάνε με τα παιδιά τους γιατί μπορεί τα προβλήματα να προέρχονται από εκεί. Οσοι δεν έχουν παιδιά, θα έχουν προβλήματα να αποκτήσουν το πρώτο τους μωρό.

Οσοι είναι ανυπαντροι και δουν νυχτερίδα σε όνειρο, δεν θα πάνε γρήγορα σε γάμο γιατί η νυχτερίδα σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα στη σχέση τους και θα πρέπει να προσέξουν μήπως ο αγαπημένος τους έχει κουραστεί από κάτι.

Στα επαγγελματικά, θα έχετε φουρτούνες και αβεβαιότητα. Αν εργάζεστε, θα κληθείτε να δουλέψετε περισσότερο ενώ αν δεν εργάζεστε θα δυσκολευτείτε να βρείτε δουλειά. Πρέπει όμως να έχετε επιμονή και να μην χαλάτε λεφτά χωρίς πρόγραμμα.

Σχόλια3

Άγνωστο

πριν από 10 μήνες 2 εβδομάδες

Είδα ότι ήμουν στο χωριό μου και ήταν βράδυ και καθόμουν με την μητέρα μου στον καναπέ και ήρθε ένα μαύρο πράγμα που πεταγε και μας κυνηγάγε ήξερα ότι είναι νυχτερίδα χωρίς να το δω μετά τρομαξα και ξύπνησα

Η κόρη μου είδε μια λευκή νυχτεριδα σε ένα δωμάτιο κ την πήρε στα χέρια της την έβγαλε στην αυλή κ την ακούμπησε επάνω σε ένα λουλούδι. Επίσης είδε την πεθαμένη γιαγιά της, την μητέρα μου, η οποία είχε έρθει να υπογράψει σαν μάρτυρας στον γάμο μου που ξαναπαντρευομουν τον πατέρα της κόρης μου κ πρώην άντρα μου. Ανησυχώ!!

Ανώνυμος

πριν από 1 χρόνο 5 μήνες

Ήμουν σε ένα γραφείο και ξαφνικά ήρθε πετώντας, χωρίς να δω ακριβώς τι ήταν, απλά το γνωρίζα με κάποιον τρόπο, κατά πάνω μου και με δάγκωσε στο δάχτυλο. Δεν έπαθα κάτι, απλά είχα την αγωνία τι μπορεί να έχω πάθει. Και από την ώρα που ξύπνησα έχω κακή διάθεση. Τι να είναι αυτό ρε παιδιά; Διάβασα την ερμηνεία και ανησυχώ ακόμη περισσότερο....

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Οι ωτασπίδες είναι ένα απλό εργαλείο για τα αυτά, για να έχουμε την ησυχία μας και να μην ακούμε θόρυβο. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις ωτασπίδες στο όνειρο!

Ο παππούς είναι μια γλυκιά φιγούρα της οικογενειακής ζωής για όλους μας. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον παππού μας ή κάποιον άλλο παππού.

Το αλεξικέραυνο είναι ένας απλός μηχανισμός που μας προστατεύει από τους κεραυνούς. Η ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με αλεξικέραυνο είναι παρόμοια.

Ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι το αίμα στα όνειρά μας συμβολίζει τη ζωτικότητα μας αλλά πολλές φορές και τον φόβο, την οργή και γενικότερα τα πιο μύχια συναισθήματά μας.

Το τριαντάφυλλο είναι το σύμβολο της αγάπης. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το τριαντάφυλλο στο όνειρο;

Οι Άγιοι Τόποι, ο Τάφος του Χριστού, η Ιερουσαλήμ και οι εκκλησίες της είναι πνευματικά σύμβολα, τα οποία ο ονειροκρίτης εξηγεί ως ένδειξη Θείας εύνοιας για αυτόν που τα βλέπει στο όνειρό του. 

Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου ότι πηγαίνεις να προσκυνήσεις στους Αγίους Τόπους τότε  να περιμένεις την πρόοδο και επιτυχίες.