Τραβαω μαλλιά

.."Ονειρεύτηκα τη συνεργάτιδα του άνδρα μου, να την συνοδεύει σε meeting, καλοντυμένη με μαύρο ταγιέρ, λεπτή με μαύρα μακριά μαλλιά. Εχω ορμήσει από πίσω της και της τραβάω τα μαλλιά με δυναμη, δείχνει ανέκφραστη και κοιτάει τον σύζυγό μου για βοήθεια ο οποίος με απομακρύνει. Ειμαι γεμάτη οργή και θυμό!"...
ΜΑΡΙΑ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δεις ότι είσαι παράνυφος, θα πάρεις μεγάλη χαρά.

Αν δεις άλλον παράνυφο, τότε θα μάθεις κάτι από κάποιον και θα χαρείς ιδιαίτερα.

Πολύ κακό όνειρο αν δείς αγκίστρι, κι αυτό γιατί ο ονειροκρίτης θεωρεί το αγκίστρι ένα από τα ισχυρά σύμβολα του κακού.

Το άρωμα είναι ένα σύμβολο του θέλητρου, όργανο της αποπλάνησης και του έρωτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι συνώνυμο της μοσχοβολιάς και της ευωδίας.

Αν δείτε στο όνειρό σας πως σας εξαπάτησαν στη δουλειά, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πανούργους ανθρώπους οι οποίοι επιδιώκουν να σας βάλουν εμπόδια στους στόχους σας ή να σας βλάψουν.

Τα όνειρα με χαλιά είναι διφορούμενα, ανάλογα με την ποιότητα, την κατάσταση και το χρώμα του χαλιού. Επίσης, παίζει ρόλο και τι σχέση θα έχουμε εμείς με τα χαλιά του ονείρου μας.

Τα κάγκελα στα όνειρα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος τους. Γενικά τα κάγκελα της φυλακής προμηνύουν στενοχώριες και λύπη. Αντίθετα τα κάγκελα σκάλας είναι καλό όνειρο.