Εγώ και ο πατέρας μου.

Ο πατέρας μου έχει πεθανει 9 χρόνια.ειδα ότι είμασταν παραλία και ήταν και ηητερα μου μαζι και κανονίζαμε να πάμε για ψαρεμα οι δυο μας....εκεί τελείωσε το ονειρο
Γιωργος

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όπως συμβαίνει συνήθως, τα όνειρα με ξύρισμα έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος θα το δει αλλά και τι ακριβώς θα δει ότι ξυρίζει.

Ετσι, αν ένας άντρας ονειρευτεί ότι ξυρίζεται ή ότι τον ξυρίζουν, είναι καλό οιωνός. Σημαίνει ότι θα απαλλαγεί από κάποιες στενοχώριες ή από προβλήματα οικονομικής φύσης.

Τα όνειρα με πόρτα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το πως θα δούμε την πόρτα και τι είδους θα είναι. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πόρτες.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να μαζεύεις σκουπίδια με το φαράσι, θα πληροφορηθείς ότι κάποιοι λένε κακόβουλα σχόλια εις βάρος σου.  Είναι άτομα του περιβάλλοντός σου είτε στην οικογένεια είτε στη δουλειά σου.

Γενικά η λάσπη στα όνειρα είναι κακός οιωνός. Όπως και στην πραγματική ζωή μας φέρνει προβλήματα, έτσι και στο όνειρο η λάσπη είναι σύμβολο για στενοχώριες, δύσκολες μέρες και αναποδιές.

Η τούρτα στα όνειρα θεωρείται καλός οιωνός και γενικά τέτοιου είδους όνειρα θεωρούνται θετικά.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δεις στο όνειρό σου μια τούρτα σημαίνει ότι θα μάθεις κάποια ευχάριστα νέα.

Είδες στο όνειρό σου ότι μαγείρευες ή ότι ήσουν μαγείρισσα; Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μαγείρεμα.