Νεκρό κατοικίδιο

Είδα όνειρο για δεύτερη φορά το νεκρό μου κατοικίδιο όπου έφυγε απ τη ζωή πριν έναν μήνα. Το είδα και ήμουν σε κατάσταση σοκ στο όνειρο διότι ήξερα πως είναι νεκρό, σαν να ξανά ζωντάνεψε δηλαδή. Τι μπορεί να σημαίνει;
Μαρια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το όνειρο με μαχαίρι είναι δυσοίωνο, και συνήθως σημαίνει μπελάδες ειδικά αν το μαχαίρι έχει πάνω αίμα.

Το χαρτί είναι ένα κλασικό ανθρώπινο μέσο για την έκφραση ιδεών, την επικοινωνία και τη γνώση. Τα όνειρα με χαρτί έχουν πολυποίκιλες ερμηνείες, ανάλογα με τι είδαμε ακριβώς και τα συναισθήματα μας. Δείτε τις πιθανές ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με χαρτί.

Ακόμα ένα άσχημο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Όταν ονειρευτείς κάποιο μέρος άβατο και αδιαπέραστο, τότε εμπόδια και στενοχώριες θα παρουσιαστούν στις επιχειρήσεις σου.

Τα γλυκά και γενικό οτιδήποτε γλυκό στα όνειρα συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευτυχία. Αντίθετα, η απουσία γλυκύτητας, ή ένα πικρό φαγητό, ο ονειροκρίτης το εξηγεί ως το εντελώς αντίθετο.

Αν δείτε στο όνειρό σας παπά να λειτουργεί σε εκκλησία, ή να είναι ντυμένος με τα γιορτινά άμφια, κατά το ονειροκρίτη σημαίνει για σας πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις και θα έχετε επιτυχίες στις δουλειές σας ή θα πάρετε κάποια λεφτά.

Τα ατυχήματα συμβαίνουν δυστυχώς και είναι λογικό να βλέπουμε και όνειρα σχετικά με αυτά. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ατυχήματα και δυστυχήματα.