Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

2 γατες

σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι εχω την εντυπωση πως το ονειρο μου ειναι παρα πολυ ασχημο αλλα δεν μπορω να το καταλαβω μπερδευομαι. Ημουν σε ενα τεραστιο σπιτι με πολλες πορτες πολλα δωματια πηγαινα απο το ενα μερος στο αλλο στο ενα δωματιο εβλεπα τους γονεις μου σε ενα αλλο καποιους φιλους σε αλλο τον αντρα μου σε σενα τοιχο τεραστιο μια φωτογραφια απο μια κυρια που πεθανε προσφατα σε ενα αλλο δωματιο γεματο ρουχα οτι να ναι γενικως και εκει που ειμαι σε σενα χωλ μεγαλο καπως βλεπω 2 γατες και ερχονται κατα πανω μου και η μια με γρατζουνισε και η αλλη με δαγκωσε με πονεσε πολυ σταματαει η εικονα εκει και ξανα βλεπω παλι το σπιτι και ξανα τα ιδια και ξανα τις βλεπω τισ 2 και η μια με γρατζουναει και η αλλη με δαγκωνει.
maria

Ετικέτες

ονειροκριτης

πριν από 8 χρόνια 4 μήνες

Μαρία, το όνειρό σου δείχνει ότι είσαι σε μπερδεμένη συναισθηματική κατάσταση, ίσως με πολλές επιλογές που δεν σε διευκολύνουν (πολλά δωματία). Οι γάτες γενικά δεν είνα ικαλό σημάδι. Κατά τον ονειροκρίτη, η γάτα σημαίνει  κακοτυχία, αν δεν καταφέρεις να τη διώξεις στο όνειρό σου. Εσύ είδες πως οι γάτες σου επιτέθηκαν, αυτό δηλώνει εχθρούς που λένε άσχημα λόγια, σε αμαυρώνουν τη φήμη σας και σε έχουν βάλει στο μάτι. Το ότι της είδες να τσακώνονται στο τέλος ίσως είνα καλό σημάδι ότι οι εχθροί θα αλληλοφαγωθούν.

 

 

 

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Τα μακαρόνια και γενικότερα τα ζυμαρικά στα όνειρα είναι καλοί οιωνοί, αφού ο ονειροκρίτης τα θεωρεί προμηνύματα ευτυχίας, τύχης και καλών συνθηκών.

Οι ταβέρνες είναι μέρη όπου τρώμε, πίνουμε και διασκεδάζουμε, αλλά ο ονειροκρίτης ερμηνεύει διαφορετικά τέτοιου είδους όνειρα.

Ετσι, αν δεις όνειρο ότι  κάθεσαι σε ταβέρνα να περιμένεις ζηλοτυπίες και φιλονικίες στη σχέση ή στο γάμο σου.

Τα γουρούνια είναι άκακα ζώα που τα εκτρέφουμε για φαγητό, όμως τα έχουμε συνδέσει και με τη βρωμιά. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε γουρούνι.

Το μέλι στην κυψέλη ή σε δοχεία, σημαίνει μεγάλη ευτυχία. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως μέλι θα δοκιμάσεις κάποια πίκρα.

Ο ονειροκρίτης λέει πως αν ονειρευτείς σου ότι γίνεται σεισμός σημαίνει ότι έρχεται καταστροφή και στενοχώριες. Γενικά ο σεισμός είναι ένδειξη θεομηνίας και κακής τύχης, οπότε θεωρείται ένα άσχημο όνειρο.

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε, η απιστία στο όνειρο δεν είναι πάντα κακό σημάδι. Δηλώνει μεν ανησυχία αλλά είναι οιωνός για ευτυχία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη αν ένας ερωτευμένος άντρας ονειρευτεί ότι η γυναίκα του είναι άπιστη, σημαίνει ότι η σχέση τους θα πάει καλά.