Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Φασόλια

Τα φασόλια είναι μια υπερτροφή με πολλαπλά οφέλη και άφθονες χρήσεις, που όμως υποτιμούμε συχνά. Τα όνειρα με φασόλια έχουν κι αυτά πολλές ερμηνείες. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα φασόλια στα όνειρά μας. 

Γενικά, τα όνειρα με όσπρια θεωρούνται καλά όνειρα και προάγγελοι θετικών εξελίξεων. Τα φασόλια όμως στο όνειρο έχουν διάφορες ερμηνείες, όχι πάντα καλές, όπως θα δούμε. 

Αν δεις στο όνειρό σου ότι τρως όσπρια, θεωρείται προμήνυμα ότι θα μάθεις κουτσομπολιά που διαδίδονται σε βάρος σου. Επίσης, τα φασόλια στο όνειρο μπορεί να είναι αρνητικός οιωνός για συγκρούσεις στη δουλειά ή στο σπίτι

Κατά μια διαφορετική ερμηνεία, όμως, το όνειρο όπου τρως φασόλια, σημαίνει ότι θα βρεις κάποιον νέο συνεργάτη και θα κερδίσεις λεφτά!

Από την άλλη πλευρά, όμως, το να τρως φασόλια μπορεί να δείχνει και κακοτυχία ή κάποια αρρώστια που θα ταλαιπωρήσει κάποιο συγγενή σου.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ότι βράζεις φασόλια και γενικά όσπρια σε κατσαρόλα, θεωρείται σημάδι ότι θα κερδίσεις χρήματα. 

Αν ονειρευτείς ότι φυτεύεις ή καλλιεργείς φασόλια σε χωράφι, αυτό συχνά θεωρείται προμήνυμα για οικονομική ασφάλεια και ευόδωση των σχεδίων σου. Ωστόσο το όνειρο αυτό, με φασόλια στον κήπο, έχει και άλλη ερμηνεία: για στενοχώριες και αρρώστιες που έρχονται προς το μέρος σου.

Αν δεις όνειρο ότι πουλάς φασόλια, κι αυτό θεωρείται οιωνός για πολλά κουτσομπολιά από τα οποία θα στενοχωρηθείς. Θα φροντίσεις όμως να βάλεις στη θέση τους αυτούς που διαδίδουν άσχημα πράγματα για σένα.

Τα ξερά φασόλια στο όνειρο θεωρούνται προμήνυμα για απογοήτευση και κακοτυχία στις φιλίες ή τις συναναστροφές σου, ενώ πολλές φορές συνδέονται με αρνητικές εξελίξεις σε θέματα υγείας. 

Τέλος, αν δεις ότι καθαρίζεις φασόλια, αυτό πολλές φορές ερμηνεύεται ως προβλήματα στις σχέσεις και προάγγελος για χωρισμό.

Σχόλια