Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Φωτιά

Τα όνειρα με φωτιά έχουν βαθύτατα αμφίσημη σημασία. Η εξήγησή τους διαφέρει ανάλογα με τα συμφραζόμενα του ονείρου αλλά και ποιος βλέπει αυτό το όνειρο. Φυσικά, όσο πιο άγρια είναι η φωτιά τόσο πιο άσχημο είναι το όνειρο...

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι μπροστά σε ένα τζάκι όπου καίει φωτιά με ωραίες και ήρεμες φλόγες, αυτό σημαίνει ότι θα έχεις μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία αλλά και οικογενειακή γαλήνη-θαλπωρή.

Αν, όμως, δεις όνειρο με άγρια και εκτός ελέγχου φωτιά με σπίθες και καπνό, αυτό σημαίνει ότι έρχονται μεγάλες στενοχώριες είτε στα επαγγελματικά είτε στα οικονομικά είτε στα προσωπικά σου θέματα. Ακόμα χειρότερα, αν δεις φωτιά στο δάσος, σημαίνει είτε οικονομική καταστροφή ή αρρώστιες και δύσκολες στιγμές για όλους.

Εξίσου άσχημο είναι το όνειρο όπου βλέπεις να καίγονται όλα γύρω σου. Ενα τέτοιο όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι νιώθεις πως βρίσκεσαι σε κάποιο αδιέξοδο και δεν έχεις τρόπο να ξεφύγεις από τα προβλήματα σου. Οταν βλέπουμε τα πάντα να καίγονται γύρω από εμάς, αυτό ίσως σημαίνει πως έχετε μπλέξει σε μια πορεία που θα οδηγήσει σε κάποιου είδους καταστροφή.

Αν δεις όνειρο με αδύναμη φωτιά που αργοσβήνει, σημαίνει ότι θα βιώσεις τη μιζέρια και πιθανότατα θα χάσεις τη δουλειά ή λεφτά.

Αν όμως ονειρευτείς ότι ανάβεις μια ωραία φωτιά, η εξήγηση είναι ότι θα γνωρίσεις σύντομα άτομο του αντίθετου φύλου με το οποίο θα βιώσεις μεγάλο έρωτα.

Αν δεις ότι καίγεσαι από φωτιά και έχεις εγκαύματα που βγάζουν αίμα, αυτό δείχνει ότι έρχεται μεγάλη συμφορά και ίσως θάνατος στην οικογένεια σου ή σε κάποιο στενό σου πρόσωπο.

Αν είσαι έγκυος και δεις ότι ανάβεις φωτιά, θα έχεις πολύ καλή γέννα. Αν είσαι παντρεμένος άντρας, και δεις όνειρο ότι ανάβεις φωτιά σημαίνει ότι  θα γίνει ευτυχισμένος πατέρας.

Αν ονειρευτείς ένα πεθαμένο πολύ κοντινό σου πρόσωπο να ανάβει φωτιά, και να σε καλεί κοντά να ζεσταθείς, σημαίνει ότι θα έχεις τύχη γιατί σε προστατεύει.

Τέλος αν δεις όνειρο με φωτιά και τραγούδια στην εξοχή αυτό σημαίνει ότι έρχονται επιτυχίες.

Σχόλια3

Ειρήνη

πριν από 5 χρόνια 5 μήνες

Είδα να παίρνει φωτιά το σεντόνι τής κρεβατοκάμαρας μου απο την μπριζα της ηλεκτρικής κουβέρτας...?????

Ανώνυμος

πριν από 5 χρόνια 6 μήνες

Εγώ ονειρευτικα κάτι πολύ περιεργο, δηλαδή ότι κάναμε μάθημα αγγλικών στο υπόγειο και ρίχναμε κάτι στο κενό και ξαφνικά αρχίζει και πιάνει φωτια.ομως το πιο περίεργο ήταν ότι όταν ανεβεναμε πάνω ήταν το σπίτι του πατέρα μου που εκεί δεν έχει θπογριο, και τελικά πάμε πάνω μαζεύουμε τα πράγματα μας ενώ βλέπουμε ότι φουντώνει η φωτιά και κατά εναν περίεργο λόγο εγω το χειριστικα το πάρα πολύ ψύχραιμα και υπεύθυνα και μετά είδα ότι είχα μαζί και τον μικρότερο αδερφό μου στο Πορτ μπεμπέ του ενώ στη πραγματικότητα είναι λίγο πολύ πιο μεγάλος είναι δυόμισι, τέλος πάντων είδα ότι τον έφερε ο παππούς μου ενώ εγώ είχα πάει σε ένα μαγαζί για ψώνια και μετά απο κει δεν θυμαμαι. Εγώ θέλω σας παρακαλώ αν μπορειτε να μου πείτε επειδή η φωτιά έγινε στο σπίτι του πατέρα μου αν εκεί θα γίνει το κακό ή γενικότερα; Ότι μεταφραζει το όνειρο και αν θα πρέπει να ανυσηχω.... Ευχαριστώ!!! το

Abuse

πριν από 5 χρόνια 6 μήνες

Είδα στον ύπνο μ πως φλεγοταν ένα λοφακι αλλά είχε πολύ μικρή ποσότητα φωτιάς και σκορπισμένα πήρα ξαφνικά ένα λάστιχο και εσβηνα τα μικρά σημεία που είχαν πάρει φωτιά και έρχεται ένας λύκος με μεγάλο και περίεργο στόμα και του δίνω να πιει νερό από το λάστιχο που εσβηνα την φωτιά αλλά όσο του έδινα δν ξεδιψουσε