Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Παναγία

Αν δείτε στο όνειρό σας την Παναγία, μην ψάχνετε άδικα να καταλάβετε τι σημαίνει! Είναι γνωστό ότι η Παναγία συμπυκνώνει και συμβολίζει ό,τι καλό υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Οπότε,  η Παναγία είναι ότι καλύτερο μπορεί να ονειρευτεί κανείς.

Ειδικότερα, το όνειρο με Παναγία συμβολίζει την ψυχική γαλήνη, την ανακούφιση από τα προβλήματα, την προστασία από το κακό, την ελπίδα για το αύριο, την καλή υγεία και την ευτυχία που θέλουμε να έχουμε.

Ετσι, αν ονειρευτείτε την Παναγία, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι θα έχετε προστασία, ευτυχία και χαρές στα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας.

Αν τύχει να είστε βαριά άρρωστος και δείτε την Παναγία, η ερμηνεία είναι ότι θα γιατρευτείτε σύντομα και η υγεία σας θα θωρακιστεί.

Αν έχετε οικονομικά προβλήματα και άγχος, είναι πολύ πιθανό ότι αυτά θα τελειώσουν άμεσα και όλες οι στενοχώριες σας θα εκλείψουν.

Αν δείτε την Παναγία να σας μιλάει στο όνειρο, ακούστε καλά αυτό που θα σας πει και κάντε το. Ουσιαστικά σας μιλάει το καλό υποσυνείδητο που θέλει να σας πει κάτι...

Αν ονειρευτείς την αγιογραφία ή την εικόνα της Παναγίας, και αυτό το όνειρο συμβολίζει κάτι πολύ καλό: ψυχική γαλήνη, λύση σε προβλήματα,  προστασία από το κακό, καλή υγεία και ευτυχία.

 

Σχόλια3

Αθαν.μαρια

πριν από 1 χρόνο 5 μήνες

Γειά σας.. είδα στο όνειρο μου ότι ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και γεννούσαν απέναντι είχα το γιατρό μου και δίπλα της κοπέλας και από πάνω μου ένας προβολές ξαφνικά με θάμπωσε με το φως του πάγωσαν όλα και εμφανίζεται η Παναγία μας και μου δεινή στα χέρια το μωρό μου και μου είπε ότι είναι αγόρι και υγιέστατο..και μετά έφυγε και εγώ κρατούσα το μωρό μου..τι σημαίνει; Δεν είμαι έγκυος και ούτε έχω παιδάκι

Μαρινα

πριν από 1 χρόνο 5 μήνες

Ειδα οτι πηγα στην εκκλησια και εκεινη την ημερα ειχε γιορτι η Παναγιτσα,και περιμεναμε να βγει η Παναγιτσα οχι ο Παππας,και εκεινη τη στιγμη βγαινουν χαρουμενα και πανεμορφα χαμογελαστα παιδακια πετοντας λουλουδια και ξαφνικα γεμιζει το χερι μου απο μελανι με μια εκκλησια και μαυρα κορακια και μου ειπε μια κυρια διπλανη οτι ειναι μηνυμα απτη παναγιτσα και βγηκα εξω και ηταν ενα μαυρο κορακι πανω στην εκκλησια και το κοιταγα μπορειτε να μου το εξηγεισετε;

Παρασκευη

πριν από 1 χρόνο 6 μήνες

Είδα την Παναγία στον ύπνο μου φορούσε χρυσό κ ασημένιο χιτώνα κ στεμα και έπιασε το κούτελο μου κοιτώντας εάν έχω ξυπνήσει.

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με μικρά αγόρια είναι γενικά καλά όνειρα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις.

Η πισίνα είναι μια από τις ανθρώπινες επινοήσεις που αλλάζουν τα δεδομένα της φύσης, μια και μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε το νερό και την κολύμβηση ακόμα και εκεί όπου κανονικά δεν υπήρχε ούτε σταγόνα. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πισίνες;

Είδες κερί στο όνειρό σου; Τι συμβολίζει και τι σημαίνει το αναμμένο κερί; Τι μπορεί να υποδηλώνει ένα σβηστό κερί; Διάβασε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κερί.

Το ψαλίδι αν το δούμε σε όνειρο είναι πολύ κακός οιωνός, κατά τον ονειροκρίτη.

Γενικά η λάσπη στα όνειρα είναι κακός οιωνός. Όπως και στην πραγματική ζωή μας φέρνει προβλήματα, έτσι και στο όνειρο η λάσπη είναι σύμβολο για στενοχώριες, δύσκολες μέρες και αναποδιές.