Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Παναγία

Αν δείτε στο όνειρό σας την Παναγία, μην ψάχνετε άδικα να καταλάβετε τι σημαίνει! Είναι γνωστό ότι η Παναγία συμπυκνώνει και συμβολίζει ό,τι καλό υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Οπότε,  η Παναγία είναι ότι καλύτερο μπορεί να ονειρευτεί κανείς.

Ειδικότερα, το όνειρο με Παναγία συμβολίζει την ψυχική γαλήνη, την ανακούφιση από τα προβλήματα, την προστασία από το κακό, την ελπίδα για το αύριο, την καλή υγεία και την ευτυχία που θέλουμε να έχουμε.

Ετσι, αν ονειρευτείτε την Παναγία, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι θα έχετε προστασία, ευτυχία και χαρές στα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας.

Αν τύχει να είστε βαριά άρρωστος και δείτε την Παναγία, η ερμηνεία είναι ότι θα γιατρευτείτε σύντομα και η υγεία σας θα θωρακιστεί.

Αν έχετε οικονομικά προβλήματα και άγχος, είναι πολύ πιθανό ότι αυτά θα τελειώσουν άμεσα και όλες οι στενοχώριες σας θα εκλείψουν.

Αν δείτε την Παναγία να σας μιλάει στο όνειρο, ακούστε καλά αυτό που θα σας πει και κάντε το. Ουσιαστικά σας μιλάει το καλό υποσυνείδητο που θέλει να σας πει κάτι...

Αν ονειρευτείς την αγιογραφία ή την εικόνα της Παναγίας, και αυτό το όνειρο συμβολίζει κάτι πολύ καλό: ψυχική γαλήνη, λύση σε προβλήματα,  προστασία από το κακό, καλή υγεία και ευτυχία.

 

Σχόλια3

Georgia

πριν από 3 χρόνια 3 μήνες

Είδα στον ύπνο μου, ότι έχασα την αγιογραφία της Παναγίας που έχω φτιάξει. Έκλαιγα πάρα πολύ , ώσπου μετά από λίγο, κάποια γυναίκα, την βρήκε και μου την εδωσε, κι ήταν τόσο βαθειά η ανακούφιση μου..

Αθαν.μαρια

πριν από 3 χρόνια 4 μήνες

Γειά σας.. είδα στο όνειρο μου ότι ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και γεννούσαν απέναντι είχα το γιατρό μου και δίπλα της κοπέλας και από πάνω μου ένας προβολές ξαφνικά με θάμπωσε με το φως του πάγωσαν όλα και εμφανίζεται η Παναγία μας και μου δεινή στα χέρια το μωρό μου και μου είπε ότι είναι αγόρι και υγιέστατο..και μετά έφυγε και εγώ κρατούσα το μωρό μου..τι σημαίνει; Δεν είμαι έγκυος και ούτε έχω παιδάκι

Μαρινα

πριν από 3 χρόνια 5 μήνες

Ειδα οτι πηγα στην εκκλησια και εκεινη την ημερα ειχε γιορτι η Παναγιτσα,και περιμεναμε να βγει η Παναγιτσα οχι ο Παππας,και εκεινη τη στιγμη βγαινουν χαρουμενα και πανεμορφα χαμογελαστα παιδακια πετοντας λουλουδια και ξαφνικα γεμιζει το χερι μου απο μελανι με μια εκκλησια και μαυρα κορακια και μου ειπε μια κυρια διπλανη οτι ειναι μηνυμα απτη παναγιτσα και βγηκα εξω και ηταν ενα μαυρο κορακι πανω στην εκκλησια και το κοιταγα μπορειτε να μου το εξηγεισετε;