Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Εκκλησία

Η εκκλησία, όπως και να παρουσιαστεί στο όνειρό σας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πολύ καλές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας καθώς και άνοδο επαγγελματική και οικονομική.

Αν όμως ονειρευτείτε παπάδες ή εκκλησία κλεμμένη και λεηλατημένη, προετοιμαστείτε για μεγάλες ζημιές και καταστροφές.

Αν δείτε ότι φροντίζετε ή στολίζετε εκκλησία θα έχετε ξαφνικά και απρόσμενα κέρδη.

Αν ονειρευτείτε ότι καίγεται θυμίαμα στην εκκλησία τότε μόνο καλά να περιμένετε.

Αν δείτε παπά να θυμιατίζει στην εκκλησία πρέπει να  προσέξετε τους συνεργάτες σας γιατί είναι πιθανό να σας επιβουλεύονται.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι ανάβεις κερί στην εκκλησία, σημαίνει ότι καλό θα σου συμβεί και θα έχεις υγεία και χαρά.

Σχόλια3

Μάριος

πριν από 11 μήνες 1 εβδομάδα

Είδα ότι πήγα σε μια εκκλησία που ήταν σαν κατακόμβη. Είχε 100 ορόφους κάτω από το έδαφος. Αφού με πολύ εξάντληση κατέβηκα στους 97 ,οι υπόλοιποι τρεις έπρεπε να σκαφτούν για να φτάσεις στο τέλος. Μόλις έφτασα στο τελευταίο επίπεδο είδα μια εικόνα μεγάλη που είχε ένα φυτό σαν κόκκινο νούφαρο και συμβόλιζε το νερό και ότι θα μου έδινε δύναμη να ανέβω πάλι τους εκατό ορόφους και να βγω έξω καινούργιος. Δεν κατάλαβα τίποτα..

Ανώνυμος

πριν από 1 χρόνο 9 μήνες

Είδα όνειρο ότι ήταν πολλές κυρίες έξω από την εκκλησία και πούλαγαν καλαμπόκι στον κόσμο και μου έδωσαν και εμενα...Αυτό το σημαίνει;

Ανώνυμος

πριν από 2 χρόνια

Είδα ότι μπαίνω σε μια εκκλησία και στο βάθος ήταν η εικόνα του Αγίου Γεωργίου και να μιλάει και μετα απο λίγο η Εκκλησία πήρε φωτιά. Τι σημαίνει;