Πεθαμένη γιαγιά

Καλησπέρα σας, Πριν δύο ημέρες είδα τη γιαγιά μου που έχει πεθάνει, να μου χαμογελάει. Κάποιος (δεν μπορώ να αναγνωρίσω ποιος ήταν) μας έλεγε ότι μοιάζουμε και εκείνη συμφωνούσε χαμογελώντας. Την έχω δει κι άλλες φορές στον ύπνο μου αλλά συνήθως είναι σκυθρωπή και συνήθως γίνεται κάτι δυσάρεστο.. Τώρα, με βάση το παραπάνω όνειρο, τι να περιμένω?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας.
ΣΩΤΗΡΙΑ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το αφρόγαλα είναι η κρέμα του γάλακτος και συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευμάρεια.

Ετσι, αν δειτε στο όνειρό σας αφρόγαλα σε ποτήρι, είναι οιωνός τύχης και καλής προοπτικής, ειδικά στα προσωπικά αλλά και επαγγελματικά σας.

Αν όμως δείτε χυμένο αφρόγαλα, τότε να περίμενετε αναποδιές στην προσωπική σας ζωή.

Στον δυτικό πολιτισμό, εδώ και εκατοντάδες χρόνια το μαύρο χρώμα θεωρείται ως το χρώμα του πένθους, ενώ έχει επικρατήσει και ως το χρώμα της αμαρτίας σε αντίθεση με το λευκό, το άσπρο που συμβολίζει το αγνό, τη γέννηση που δεν έχει «μολυνθεί» από την αμαρτία. Τα όνειρα με μαύρα ρούχα ή γενικότερα αντικείμενα με μαύρο χρώμα έχουν διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με την περίπτωση. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για το καθένα...

Η υγρασία και η μούχλα είναι ένα βασανιστικό θέμα, καθώς θεωρείται επιζήμια τόσο για το σπίτι, όσο και για την υγεία μας. Πως ερμηνεύονται όμως τα όνειρα με υγρασία ή και μούχλα;

Ο τάφος, όπως και η κηδεία, είναι όνειρο με διφορούμενη ερμηνεία. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι καλός οιωνός ενώ σε άλλες περιπτώσεις δείχνει ότι θα έρθουν καταστροφές.

Αν ένας άντρας δει στο όνειρό του να έχει μουστάκι του μεγάλο και παχύ, σημαίνει ότι θα έχει μεγάλη πέραση και επιτυχίες στα ερωτικά του. 

Αν επιπλέον δει ότι περιποιείται αυτό το μουστάκι, σημαίνει ότι θα βρει αγάπη και θα γίνει ευτυχισμένος.