Μαλλιά κόκκινα

Καλημέρα σήμερα είδα στο όνειρο μου ότι ήμουν σε ενα κομμωτήριο αλλά σε σπίτι σε ενα δωμάτιο και ότι μια φίλη μου ήταν κομμώτρια. Κοιτούσα απο τον καθρέφτη ότι μου είχε κάνει ενα απλό χτένισμα μισά πάνω μισά κάτω.Τα μαλλιά μου ήταν κόκκινα ίσια, απαλά και ήταν λίγο πιο κάτω απο τους ώμους και την είδα που μου έκανε κάποιες διορθώσεις στο κούρεμα. Στην πραγματικότητα εγώ είμαι κομμώτρια, τα μαλλιά μου ειναι απαλά,ίσια μαύρα και μακριά πιο κάτω απο το στήθος
Άννα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Προσοχή σε αυτό το όνειρο γιατί συνήθως θεωρείται ότι είναι οιωνός για λεφτά, αλλά δεν είναι πάντα έτσι σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.

Η οδήγηση θεωρείται μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες του ανθρώπου και συχνά συμβολίζει τη δύναμη και τον έλεγχο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους σε θέση οδηγού.

Αν ένας άντρας δει στο όνειρό του να έχει μουστάκι του μεγάλο και παχύ, σημαίνει ότι θα έχει μεγάλη πέραση και επιτυχίες στα ερωτικά του. 

Αν επιπλέον δει ότι περιποιείται αυτό το μουστάκι, σημαίνει ότι θα βρει αγάπη και θα γίνει ευτυχισμένος.

Οι γαρδένιες είναι φυτά εξωτερικού χώρου, που προτιμούν τη σκιά, και βγάζουν αυτά τα εκπληκτικά κάτασπρα σαν κρέμα άνθη, που μυρίζουν μεθυστικά και είναι τα αγαπημένα του κήπου μας. Τι σημαίνει όμως αν δεις γαρδένια στο όνειρό σου; Πως την ερμηνεύει ο ονειροκρίτης; 

Το γέλιο στην ζωή μας είναι απαραίτητο γιατί δηλώνει ευχαρίστηση και απελευθέρωση. Στα όνειρα όμως το γέλιο έχει διαφορετική ερμηνεία και δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το γέλιο στο όνειρό μας.