Γάτες-Κοράκια

Είδα πως καθόμουν στον κάτω όροφο του σπιτιού μου και πως υπήρχε και ένα παράθυρο επιπλέον στους τοίχους και είχα πάει να μιλήσω στην οικογένεια μου για κάτι που είχα δει πιο πριν υποτίθεται και ξαφνικά εκεί που μιλούσα γυρνάω το κεφάλι μου να κοιτάξω έξω και βλέπω παρά πολλές μαύρες γάτες και κοράκια όλα νεκρά και αναποδογυρισμένα. Γύρισα στην μητέρα μου και της είπα τι συμβαίνει εδώ ; Και μου λέει ότι έχει κάτι ώρες που έγινε αυτό και αμέσως μετά λέει δεν είναι να μιλάς σε κανέναν τελικά έτσι είπε ο Σκοτσέζος γείτονας και της απαντάω έτσι είπε ; Και λέει ναι .. και της είπα ότι πρέπει να φυλαγόμαστε και προσέχουμε σε ποιον μιλάμε από δω και πέρα γιατί δεν ξέρεις τι θα μας β συμβεί.
Ιάσονας

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όπως συμβαίνει συχνά στον ονειροκρίτη, η καρέκλα στο όνειρο έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της καρέκλας που θα ονειρευτείς.

Σε γενικές γραμμές, το όνειρο με δάγκωμα ή δαγκωματιές είναι κακό όνειρο, ένδειξη κακίας και φθόνου.

Ενα πολύ καλό όνειρο αν πιστεύετε στο Θεό και είστε καλοί Χριστιανοί.

Αν ονειρευτείς το ιερό Ευαγγέλιο στον ύπνο σου, θα ακούσεις καλά λόγια και συμβουλές από ανθρώπους που θέλουν το καλό σου.

Για τους θρησκευόμενους το ευαγγέλιο είναι σημάδι επιτυχίας ενώ γιά τους άθεους το όνειρο είναι κακό.

Το όνειρο με χελώνες έχει διάφορες ερμηνείες, αλλά γενικά η χελώνα θεωρείται ως ένα πολύ ευνοϊκό σύμβολο στα όνειρα. Δείτε τις πιο συχνές ερμηνείες για τα όνειρα με χελώνα.

Στην κανονική ζωή, το γλυκό μας ανεβάζει τη διάθεση, λόγω των ζάκχαρων που περιέχει, αλλά τα όνειρα με γλυκά έχουν συνήθως εντελώς σημασία. Και συνήθως δεν είναι θετικά όνειρα, ειδικά αν τρώμε το γλυκό.