Με δαγκωσαν 2 φίδια

Ειχα παει με μια παρεα ενα αγορι και ενα κοριτσι για κυνηγι φιδιων στην θαλασσα... Μην με ρωτατε δεν ξερω οως γινεται αυτο χαχαχα... Και εκει επιασε τελικα 2 φιδια και πήγαμε σπιτι και το αγορι τα πεταξε πανω μου εγω τα επιασα και τα κρατησα αλλα ηταν μακρια και λεπτα και κουλουραστηκαν στο χερι μου και με δαγκωσαν στο δαχτυλο και τα δύο... Ετσι μετα τα πεταξα απο το χερι μου γιατι τρομαξα αλλα δεν φοναζα να παμρ νοσοκομειο και τετοια μονο ελεγα ρεεε με δαγκωσανννν τωρα τι θα πω στην μαμα και τον μπαμπαααα... Και καθομουν απλα στον καναπε βλεποντας το δαγκωμα και ελεγα τι πρέπει να κανουμε τωρα και τσακωνομουν και με το αγορι που τα πεταξε πανω μου.... Αυταααα λιγο περιεργο που δεν αντιδρουσα στο τσίμπημα αλλα και παλι με τρόμαξε αλλα δεν εκανα τιποτα... Τι σημαίνει αυτο??
Γκρισελντα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα ψέματα είναι η οδός του κακού. Είναι το ανέντιμο, το υποκριτικό, η επιτομή της άρνησης του ανθρώπου να παραδεχτεί την αλήθεια. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ψέματα.

Αν ονειρευτείτε μύγες, o ονειροκρίτης το ερμηνεύει ως προάγγελο για αρρώστιες και αδιαθεσίες.

Επίσης, οι μύγες στο όνειρο σημαίνουν ότι σας περιβάλλουν εχθροί.

Αν είστε νέα γυναίκα, τότε οι μύγες στο όνειρο είναι σημάδι δυστυχίας.

Αν δείτε στo όνειρο σας ψυγείο, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως η εγωιστική συμπεριφορά σας θα πληγώσει κάποιον που προσπαθεί να κερδίσει το ψωμί του τίμια.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς γάλα είναι καλό όνειρο. Σημαίνει ότι μπορείς να βασίζεσαι στην καλοσύνη και στη φιλία των ανθρώπων. Είναι ένα από τα καλύτερα όνειρα. Γενικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα (βούτυρο, γάλα, τυρί, γιαούρτι) στο όνειρο μας σημαίνουν καλή υγεία, αγνότητα και καλοσύνη.

Αν δείτε στο όνειρό σας, μια κότα αόριστα χωρίς να σας κάνει εντύπωση το χρώμα της, μόνη της ή μαζί με άλλες, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα και σύντομα θα νοιώσετε ευτυχισμένοι και πλήρεις με τον εαυτό σας.

Το τσουνάμι είναι ένα φαινόμενο με τεράστια θαλάσσια κύματα που έρχονται στις ακτές και συμβαίνει συνήθως μετά από κάποιο σεισμό. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τσουνάμι.