Φωτιες, αστυνομια, φοβος

ημουν μια καθημερινη βραδυνη βολτα κατω στο Κεντρο του Αγρινιου, κατσαμε σε μια πλατεια, εγω ειχα μια μπυρα ενα μπουκαλακι νερο και εκανα ενα τσιγαρο. Σε μια στιγμη εφυγαν τα παιδια και ειπα να παω να κατσω στην ιδια πλατεια λιγο πιο πανω σε κατι ξυλινα. Εκει πανω ειχε αρχικα 3ης μικρες φωτιες (σε εναν καδο και κατι χαρτια, επισης εκει πανω δεν εχει καδους και τετοια) και ειχε και ενα λευκο σκυλο να με κοιταει. Προσπαθησα να σβησω τις φωτιες αλλα αρχισε να παιρνει και απο πισω μου κακ εφυγα γρηγορα, κατεβηκα τα σκαλακια και πηγα στο δρομο, εκει αρχισε να παιρνει φωτια σε 3-4 μερη μπροστα μου σαν να ηταν απο Βενζινη η φωτια και ετρωξα σπιτι. Ειδα την μαμα μου να βαφει εναν τοιχο και φοβομασταν για τον πατριο μου επειδη ηταν ακομα στο μαγαζι. Εξω βλεπαμε παντου να παιρνει φωτιες, να βλεπουμε σαν φωτια στον αερα να σκαει κατω και για γινονται εκρηξης σαν πολεμο, ειδα δυο ελικοπτερα της αστυνομιας θυμαμαι και μετα βγηκα στο μπαλκονι να προσεχω την μαμα μου και τα μικρα μοθ αδελφια για να μην ερθει τιποτα. Μολις βγαινω εξω, βλεπω λιγο πιο κατω απο το σπιτι μου αστυνομια (Σιγουρα 100 ατομα) και να μου λενε να μπω μεσα ειναι επικυνδυνο.
Ιωαννης Σισμανιδης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με ποτάμι ερμηνεύονται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του ποταμιού.

Η Βουλή, το κοινοβούλιο, ειναι το σημείο έκφρασης της Δημοκρατίας. Τα όνειρα με τη βουλή όμως έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπουμε. Δείτε πως ερμηνεύει τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης...

Τα όνειρα με κλοπές, ληστεία ή διαρρήξεις έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα ενώ σε πολλές περιπτώσεις προοιωνίζουν και προβλήματα. Δεν είναι όμως πάντα κακά όνειρα. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης...

Η έξοδος στα όνειρα συνήθως δεν είναι καλός οιωνός με κάποιες όμως εξαιρέσεις.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι σε ένα μεγάλο κτίριο ή δικαστήριο και ψάχνεις την έξοδο, αυτό σημαίνει ότι οι δουλειές σου δεν θα πάνε καλά και έχεις μπλεχτεί σε λαβύρινθο από τον οποίο θα χάσεις.

Η παρουσία αστυνομικού συνήθως σημαίνει μπλεξίματα και δύσκολες υποθέσεις, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αστυνομικούς και αστυνομία.

Τα γλυκά και γενικό οτιδήποτε γλυκό στα όνειρα συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευτυχία. Αντίθετα, η απουσία γλυκύτητας, ή ένα πικρό φαγητό, ο ονειροκρίτης το εξηγεί ως το εντελώς αντίθετο.