Πτώση μηχανής στην εθνικη

Οδηγούσα το αμάξι μου στην αριστερή λωρίδα της Εθνικής, μεγάλος δρόμος, δεν υπήρχαν πολλά αυτοκίνητα. Είχα μια γαλήνια αύρα. Ξαφνικά είδα μια μηχανή να πέφτει στη δεξιά λωρίδα. Με κάποιο τρόπο σταμάτησα, περπάτησα εκεί και εμπόδισα τον άνθρωπο από το να συνεχισει να σέρνεται στον δρόμο, ακουμπώντας τον απαλά τον ρώτησα αν είναι καλά. Μου εγνεψε πως δεν μπορεί να μιλήσει και του ειπα πάω να καλέσω ασθενοφόρο. Και ξύπνησα με άγχος και ταχυπαλμια για το πως θα εμπόδισω αλλά αυτοκίνητα να πέσουν πάνω του ή πάνω στο αμάξι μου(το είχα αφήσει στην αριστερή). Ο άνθρωπος νόμιζα ότι είναι ένας κύριος από την εταιρία που δουλεύω, μέχρι που "έκοψα" το συρμό του στο δρόμο και τον είδα από κοντά και κατάλαβα ότι δεν τον ξέρω. Πως το εξηγείτε;
Ανθη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ένας άντρας δει στο όνειρό του να έχει μουστάκι του μεγάλο και παχύ, σημαίνει ότι θα έχει μεγάλη πέραση και επιτυχίες στα ερωτικά του. 

Αν επιπλέον δει ότι περιποιείται αυτό το μουστάκι, σημαίνει ότι θα βρει αγάπη και θα γίνει ευτυχισμένος.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι είσαι ζωγράφος, να ξέρεις ότι γενικά είναι καλό όνειρο. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που το όνειρο δεν ειναι τόσο καλό.

Τα όνειρα με φαντάσματα και πνεύματα δεν είναι καλά όνειρα. Αντίθετα, αν δειτε φάντασμα στον ύπνο σας πρέπει να πάρετε προφυλάξεις γιατί κάποια συμφορά έρχεται σε εσάς και τους δικούς σας, ενώ είναι σε κίνδυνο η όποια περιουσία έχετε.

Τα όνειρα με άβαφα ρούχα υποδηλώνουν πάντα κάτι κακό. Αν ονειρευτείς ότι φοράς ξεθωριασμένα ρούχα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη πρέπει να προσέχεις μήπως αρρωστήσεις ή πάθεις κάποια ατυχία στην δουλειά σου.

Αν ονειρευτείς σφραγίδα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σκέφτεσαι να επεκτείνεις τις δουλειές σου.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι κρατάς σκούπα και σκουπίζεις, σημαίνει τι θα βάλεις σε τάξη και σε σωστό δρόμο τις υποθέσεις σου.